ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 19 بهمن 1392     |     کد : 67041

مصرف بیش از حد مواد قندی سکته های قلبی را تا سه برابر افزایش می دهد

نتایج تحقیقات سازمان بهداشت جهانی و بنیاد قلب انگلیس حاکی است: کسانی که مواد حاوی انواع قند و شکر مانند نوشابه های شیرین، کیک وشکلات و آبنبات مصرف می کنند، احتمال بروز حمله های قلبی در آن ها سه برابر افراد عادی است.

نتایج تحقیقات سازمان بهداشت جهانی و بنیاد قلب انگلیس حاکی است: کسانی که مواد حاوی انواع قند و شکر مانند نوشابه های شیرین، کیک وشکلات و آبنبات مصرف می کنند، احتمال بروز حمله های قلبی در آن ها سه برابر افراد عادی است.


به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از JAMA Internal Medicine، قند مهمترین عامل اضافه وزن است و اضافه وزن منجر به حمله قلبی می شود.

بنیاد قلب انگلیس نتایج مطالعه ای را منتشر کرد که در این مطالعه بیش از 10 هزار شهروند آمریکایی شرکت داشتند. براساس این نتایج ارتباط مستقیمی بین مصرف قند و مرگ و میر ناشی از حملات قلبی وجود دارد.

همچنین از دیگر نتایج این تحقیق این بود که افرادی که قند مصرفی آنان در روز بیش از یک چهارم کل کالری مصرفی است، سه برابر افراد عادی در معرض حمله قلبی و مرگ قرار دارند.

بنیاد قلب انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد: تنها راه حل این مشکل، دادن آگاهی به افراد جامعه است ؛ زیرا قند زیاد یعنی مرگ زودرس.

علاوه براین به گزارش سازمان بهداشت جهانی (WHO)، قند مصرفی باید کمتر از 10 درصد از میزان کل کالری مصرفی باشد؛ یعنی 70 گرم در روز بری مردان و 50 گرم برای زنان.


نوشته شده در   شنبه 19 بهمن 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode