ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 11 دي 1404
پنجشنبه 11 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 13 بهمن 1392     |     کد : 66664

دبیرکل سازمان ملل خواستار پشتیبانی جهانی برای حل بحران سوریه شد

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان رفته است، در سخنانی خواستار پشتیبانی جامعه جهانی از تلاش های سازمان ملل برای حل بحران در سوریه شد.

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد که برای شرکت در کنفرانس امنیتی مونیخ به آلمان رفته است، در سخنانی خواستار پشتیبانی جامعه جهانی از تلاش های سازمان ملل برای حل بحران در سوریه شد.


به گزارش ایرنا بان کی مون خطاب به رهبران بین المللی حاضر در پنجاهمین کنفرانس امنیتی مونیخ گفت که آنها باید در راستای ایجاد جهانی امن تلاش و همکاری کنند.

وی تصریح کرد: سازمان ملل از طریق دیپلماسی و گفتگو برای حل چالش های جهان تلاش می کند که این تلاش ها نیازمند حمایت بین المللی است.

وی با اشاره به بحران در سوریه، جمهوری دموکراتیک کنگو و جنوب سودان گفت که مساله سوریه حادترین بحران جاری در جهان به شمار می رود.

بان کی مون هشدار داد که عدم اقدام بین المللی می تواند مساله سوریه را به یک بحران تمام عیار منطقه ای تبدیل نماید.

کنفرانس امنیتی مونیخ تا فردا یکشنبه ادامه دارد.

در این کنفرانس 20 رئیس دولت، 50 وزیر خارجه و وزیر دفاع و بیش از 90 هیئت از کشورهای مختلف جهان حضور دارند.


نوشته شده در   يکشنبه 13 بهمن 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode