ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 11 دي 1404
پنجشنبه 11 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 20 دي 1392     |     کد : 65371

وزیر خارجه چین خواستار اجرای دقیق توافق ژنو شد

وزیرامور خارجه چین خواستار اجرای دقیق و درست توافقنامه ژنو برای پایان دادن به مسایل مرتبط با موضوع هسته ای ایران شد.

وزیرامور خارجه چین خواستار اجرای دقیق و درست توافقنامه ژنو برای پایان دادن به مسایل مرتبط با موضوع هسته ای ایران شد.


به گزارش ایرنا، ˈوانگ ییˈ در اظهاراتی که روز جمعه توسط شین هوا و از مصاحبه با الجزیره منعکس شد، گفت: پکن مواضع بسیار مشخص و روشنی درباره جمهوری اسلامی ایران دارد.

وانگ افزود: براساس این موضع ما با هر تلاشی برای تولید و ساخت و دستیابی به تسلیحات هسته ای مخالف هستیم و خواستار منطقه خاورمیانه عاری از سلاح های هسته ای می باشیم .

وی با اشاره به حضورش در مذاکرات اخیر هسته ای در ژنو

گفت: بعد از 10سال بین ایران و گروه پنج به علاوه یک توافقی حاصل شده که آسان بدست نیامده است.

وی افزود: این توافق محدودیت هایی برای برنامه هسته ای ایران در نظر می گیرد و فورا نگرانی هایی را از برخی موارد مربوط به پرونده هسته ای که مورد نظر جامعه بین الملل است برطرف می کند.

شین هوا می نویسد: براساس توافق ژنو ایران غنی سازی بالای پنج درصد را متوقف می کند.

وزیر خارجه چین تصریح کرد: اکنون مهم این است که ایران و دیگر طرف ها به اجرای توافقنامه همت کنند زیرا این برای کل منطقه از جمله تهران سودمند خواهد بود.

وی در عین حال گفت که چین با کشورهای عربی و ایران روابط خوب و دوستانه ای دارد و امیدوار است تهران و اعراب اختلافات خود را با رایزنی و گفت و گو حل و فصل کنند.

وانگ ایی افزود که با برطرف کردن اختلافات کشورهای این منطقه از جمله ایران و اعراب می توانند رابطه ای بر اساس مساوات و برابری با یکدیگر داشته باشند و چین برای رسیدن به این هدف تلاش خواهد کرد.


نوشته شده در   جمعه 20 دي 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode