اسيد رتينويک(Retinoic) که از ويتامين A به دست مي آيد به فراواني در هويج موجود است . به نقل از سايت «هلث نيوز» ، بتاکاروتن به سيستم ايمني بدن کمک مي کند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ بتاکاروتن نوعي آنتي اکسيدان است که با راديکال هاي آزاد مقابله مي کند. نتايج بررسي ها نشان مي دهد ميزان بالاي اين ترکيب خطر مرگ بر اثر بيماري قلبي عروقي را کاهش مي دهد. کدوحلوايي منبع عالي آلفا و بتاکاروتن است. کدو حلوايي و هويج سرشار از لوتئين و زراتين است که هر دو از بروز آب مرواريد پيشگيري مي کند.
اين ماده مغذي حاوي بتاکاروتن است و در صورتي که در کمي روغن تفت داده و مصرف شود ميزان بتاکاروتن آن افزايش مي يابد.