خيليها ميگويند بچههاي اين دوره و زمانه چون از دوران خردسالي با كامپيوتر آشنا ميشوند، فكر و ذهنشان در هر شرايطي پوياست و به قولي كامپيوتري فكر و عمل ميكنند!
مثلاً به تازگي پدر يك كودك 11 ساله يك نامه براي سايتهاي مختلف فنآوري نوشت و اعلام كرد كه پسرش توانسته يك برنامه جانبي براي تلفن همراه بنويسد.
«كامرون» كه به دليل بيماري در بيمارستان بستري است، در وقت فراغت خودبرنامه نويسي را ياد گرفته. او از طريق اينترنت و استفاده از سايتهاي معروفي مثل سايت دانشگاه استنفورد به آموختن كامپيوتر و كار با نرمافزارهاي مختلف پرداخته. نتيجه تلاشهاي اين مهندس كوچك، برنامهاي است كه بر روي گوشيهاي همراه ميتوان از آن استفاده و براي ديگران ايميل كرد.
اين برنامه كه كامرون نام آن را «آي - اسكچ» گذاشته است، توسط سايتهاي معروف به فروش ميرسد و 70 درصد سود آن به كامرون تعلق ميگيرد. به كمك اين برنامه ميتوان انواع قلم مو و طيفهاي رنگي را انتخاب كرد و طرح مورد نظر را كشيد.
اما نكته جالب اين است كه كامرون كوهن كوچكترين فردي نيست كه توانسته برنامههاي جانبي براي تلفن هاي همراه بنويسد! بر اساس گزارشهاي سايتهاي تلفن همراه، تنها در سال 2009 ميلادي برنامه هايي به ارزش بيش از 5/2 ميليارد دلار براي تلفنهاي همراه نوشته شده است كه در آنها دانشآموزان سهم زيادي داشتهاند.
همشهری آنلاین- آيدا ابوترابي