«تعادل و تنوع به عنوان دو اصل مهم تغذيه براي سلامت و شادابي انسان، باید در برنامه غذایی روزانه خانواده ها رعایت شود، در حالی که متاسفانه جامعه ما بدون توجه به این اصل درست، گروه نان و غلات و همچنین چربی ها را بیشتر در رژيم غذايي روزانه خود اختصاص داده است».
دکتر ربابه شیخ الاسلام، متخصص تغذیه و متابولیسم در یادداشتی اختصاصی برای شفقنا زندگی، تنوع و تعادل را رمز تغذیه غذایی عنوان کرده و آورده است: تعادل و تنوع دو اصل مهم تغذيه براي سلامت و شادابي است اگر اين دو اصل در برنامه غذايي روزانه فرد، خانواده و جامعه رعايت شود مي توان با اطمينان گفت كه بار بيماريها كمتر، طول عمر، سلامت و توانمندي جامعه بيشتر مي گردد.