محققان به تازگي دريافته اند كه مادهاي موسوم به «پكتين» در سيب، راز سلامتي اين ميوه خوش طعم است.
شرح اين يافته كه در مجله علمي «بي ام سي ميكروبيولوژي» منتشر شد، مبين آن است كه پکتين مي تواند تعداد ميکروبهاي مفيد در دستگاه گوارش را افزايش دهد.
در اين تحقيق متخصصان ميکروبيولوژي دانشگاه دانمارک تاثير مصرف سيب را روي موشهاي آزمايشگاهي با خوراندن سيب يا آب اين ميوه به آنها مورد بررسي قرار دادند تا دريابند كه آيا مصرف اين ميوه مي تواند بر ميزان باکتريها يا ميکروبهاي مفيد تاثيري داشته باشد.
محققان متوجه شدند که رژيم غذايي حاوي مقادير بالا از پکتين که در سيب به وفور يافت مي شود، در افزايش ميزان اين دسته از باکتريهاي مفيد دستگاه گوارش بسيار موثر است.
متخصصان خاطر نشان ميكنند كه باکتريهاي مفيد همچنين مادهاي شيميايي به نام «بوتيريت» توليد مي کنند که سوختي مهم براي سلولهاي ديواره روده اي مي باشند.