نظرسنجيهاي اخير نشان ميدهد كه محبوبيت "باراك اوباما " در ميان مردم آمريكا به دليل محقق نشدن وعدههاي مطرحشده به شدت كاهش يافته است و جوانان آمريكايي نيز از عملكرد رئيسجمهور آمريكا در واشنگتن نااميد شدهاند.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه آمريكايي "بوستون گلاب "، نظرسنجيهاي اخير نشان ميدهد جوانان آمريكايي كه در زمان انتخابات رياستجمهوري آمريكا، به "باراك اوباما " راي داده بودند و همچنين دموكراتهاي آمريكا كه از وي حمايت كرده بودند، هماكنون اميد خود را به پيشرفت در برنامه كاري اوباما در واشنگتن از دست دادهاند.
بر اساس نتايج نظرسنجيها، ضمن افزايش نارضايتي مردم آمريكا از "باراك اوباما " به دليل محقق نشدن وعدههاي مطرح شده، ميزان محبوبيت رئيسجمهور آمريكا در ميان جوانان آمريكايي نيز به شدت كاهش يافته است.
نظرسنجي كه چندي پيش توسط شبكه خبري "سيبياس " آمريكا منتشر شد، نشان داد كه تنها 46 درصد از مردم آمريكا از عملكرد باراك اوباما در مقام رئيسجمهور اين كشور رضايت دارند اين ميزان به شدت در حال كاهش است.
"مايكل واستولا " يك دانشجوي 21 ساله آمريكايي در اين زمينه اعلام كرد: مردم آمريكا حقيقتا از توهمي كه دچار آن بودند، درآمدهاند.
وي افزود: من شخصا نگران [وضعيت واشنگتن و عملكرد اوباما در كاخسفيد] هستم.
اين گزارش افزود: درشرايطي كه اغلب جوانان آمريكايي كه به باراك اوباما راي داده بودند تصور ميكردند، انتخاب شدن وي به عنوان رئيسجمهور آمريكا به معني تعطيلي كامل و سريع زندان گوانتانامو، پايان جنگهاي عراق و افغانستان و اجراي طرح اصلاحات خدمات درماني در اين كشور خواهد بود كه دستكم يك طرح بيمه دولتي را براي رقابت با بخش خصوصي ارائه كند، در عوض روند بسيار كند تغييرات آنان را از عملكرد اوباما نااميد كرده است.
"مايكل گلدمن " يك مشاور سياسي دموكرات در آمريكا است كه در رابطه با عملكرد اوباما گفت: در ابتدا اين انتظار وجود داشت كه اوضاع در آمريكا بهبود يابد، اما در حقيقت اوباما كانديدايي بود كه پس از انتخاب شدن به عنوان رئيسجمهور آمريكا، شخصيت مطلوب وي در زمان انتخابات نيز به شخصيت داستانهاي تخيلي پيوست.
وي افزود: همين مساله سبب ميشود من به شدت احساسي نااميدي داشته باشم. اما اين يك واقعيت است و نه خيالپردازي.
اين گزارش افزود: اين كاهش شديد محبوبيت اوباما در ميان جوانان آمريكايي و دموكراتها و احساس نااميدي آنها از عملكرد رئيسجمهور آمريكا، وضعيت دموكراتها را در انتخابات آتي كنگره آمريكا به شدت تهديد ميكند و دموكراتهاي آمريكا را با شرايط دشواري در انتخابات مياندوره كنگره مواجه ميسازد.
بنا بر اين گزارش، به دنبال كاهش محبوبيت اوباما كه به عنوان كانديداي دموكرات انتخابات رياستجمهوري آمريكا حدود يك سال پيش در مقام رئيسجمهور اين كشور روي كار آمد، دموكراتهاي آمريكا نيز تحت فشار قرار گرفته و شرايط دشواري را سپري ميكنند.
بنا بر گزارشهاي اخيرا منتشر شده، دو تن از متحدان مهم رئيس جمهور آمريكا در مجلس سناي اين كشور در نظر دارند تا با پايان دوره فعلي خود در سنا، ديگر در انتخابات آتي شركت نكنند؛ اقدامي كه ميتواند ضربه سنگيني را به اوباما و حزب دموكرات وارد كند.
خبرگزاري فرانسه در گزارشي با اشاره به اين موضوع نوشت كه كنارهگيري اين افراد مهم از شركت در انتخابات آتي سنا اكثريت شكننده مجلس سنا را به خطر مياندازد.
دموكراتها با در اختيار داشتن 58 كرسي از 100 كرسي سنا به همراه دو سناتور مستقل كه معمولا متحد آنها هستند، اكثريت سنا را تشكيل ميدهند و از دست دادن دو كرسي ميتواند ضربه مهمي به آنها باشد.