وزیر خارجه آمریکا:
هیچ گزینهای در مورد ایران بعید نیست
وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با همتای سعودیاش بار دیگر گفت آمریکا استفاده از هیچ گزینهای در مقابل ایران را بعید نمیداند و این ایران است که باید صلحآمیز بودن برنامه هستهای خود را اثبات کند.
«جان کری» روز دوشنبه در کنفرانس خبری مشترک با «سعود الفیصل» همتای عربستانی خود بار دیگر اعلام کرد واشنگتن استفاده از هیچ گزینه ای در مواجهه با ایران را بعید نمی داند.
وی همچنین با تأکید بر اینکه «عدم توافق از یک توافق بد بهتر است»، گفت بار اصلی اثبات صلح آمیز بودن برنامه هسته ای بر دوش ایران است.
کری با بیان اینکه در دیدار خود با مقامات عربستانی به آن ها در مورد برنامه هسته ای ایران اطمینان داده، گفت واشنگتن اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته ای را نخواهد داد.
درگیری ها در سوریه، اوضاع لبنان و همچنین روابط دوجانبه واشنگتن ریاض از جمله دیگر محورهایی بود که کری در کنفرانس خبری مشترک با فیصل به آن ها پرداخت.(فارس)