ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 4 آبان 1392     |     کد : 61804

مصرف انگور در بهبود بیماری‌های قلبی عروقی موثر است

یک کارشناس تغذیه گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماری‌های قلبی عروقی موثر است.


سلامت نیوز: یک کارشناس تغذیه گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماری‌های قلبی عروقی موثر است.

یوسف نقیایی در گفت‌وگو با ایسنا، مهمترین مواد مغذی تشکیل دهنده انگور را کربوهیدرات‌ها یا قند دانست و افزود: ‌هر یکصد گرم انگور، 16 گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است که قند خون بدن را نیز تامین می‌کند.

وی گفت: حجم هر 15 عدد دانه انگور تقریبا معادل یک سوم لیوان است که خود یک واحد غذایی محسوب می‌شود.

این کارشناس تغذیه افزود: انگور با داشتن فیبر در کاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حرکات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد.

وی همچنین افزایش سطح ایمنی بدن،‌ بهبود بینایی و بهبود بیماری‌های قلبی عروقی را از فواید روغن هسته انگور عنوان کرد.

نقیایی در پایان به بیماران دیابتی توصیه کرد: از مصرف بیش از حد میوه انگور خودداری کنند چرا که مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش می‌دهد.


نوشته شده در   شنبه 4 آبان 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode