ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 2 آبان 1392     |     کد : 61677

با سرما و فلفل تند به جنگ چربی‌های مضر بروید

پزشکان در یک مطالعه جدید دریافتند میزان آب شدن چربی‌های بدن در افرادی که پس از خوردن فلفل تند در معرض هوای سرد قرار می‌گیرند به مراتب بیشتر است و این دو فاکتور اگر با هم بکار روند به سوزاندن حجم بیشتری از چربی‌های مضر کمک می‌کنند.

پزشکان در یک مطالعه جدید دریافتند میزان آب شدن چربی‌های بدن در افرادی که پس از خوردن فلفل تند در معرض هوای سرد قرار می‌گیرند به مراتب بیشتر است و این دو فاکتور اگر با هم بکار روند به سوزاندن حجم بیشتری از چربی‌های مضر کمک می‌کنند.

به گزارش ایسنا، مصرف ترکیبات شیمیایی موجود در فلفل تند و پس از آن قرار گرفتن در معرض سرما می‌تواند موجب افزایش تعداد و تشدید فعالیت سلول‌های چربی قهوه‌ای در بدن شود که این نوع چربی نیز به جای ذخیره‌ کردن انرژی در قالب سلول‌های چربی سفید در بدن، آن را می‌سوزانند.

به گفته محققان ژاپنی در این مطالعه‌ برای نخستین بار نشان داده شده که چگونه می‌توان سلول‌های چربی قهوه‌ای را در بدن به فعالیت واداشت و یا آنها را در بدن افرادی که فاقد این چربی قهوه‌ای هستند، تولید کرد.

در این مطالعه محققان ابتدا هشت نفر را که حجم چربی قهوه‌ای در بدنشان پایین بود، روزانه به مدت دو ساعت در دمای 17 درجه سانتی‌گراد نگه داشتند. در گروه کنترل نیز شرکت‌کنندگان طی این دوره آزمایشی در دمای معمولی روزها را سپری کردند.

نتایج ارزیابی‌ها تایید کرد در پایان مطالعات افرادی که در معرض هوای سرد قرار داشتند ذخیره چربی در بدنشان پنج درصد کاهش یافته و هنگامی که در معرض سرما قرار می‌گرفتند، انرژی بیشتری می‌سوزاندند.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، این متخصصان همچنین دریافتند افرادی که شش هفته فلفل تند مصرف کردند و همزمان در معرض سرما قرار گرفتند، انرژی بیشتری می‌سوزانند و ذخیره سلول‌های چربی سفید مضر نیز در بدنشان کمتر شده بود.


نوشته شده در   پنجشنبه 2 آبان 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode