با فرا رسيدن عيد غدير و دهه ولايت ، گفتمانهاي ولايت در مدارس شهرستان هريس برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي،حجت الاسلام اباذر حميدي سرپرست اداره تبليغات اسلامي شهرستان هريس 17 مهر ماه در ديدار با مدير و معاون پرورشي آموزش و پرورش شهرستان هريس در مورد گفتمان ديني مدارس در سال تحصيلي جديد به تبادل نظر پرداختند
حميدي در اين ديدار گفت:گفتمان ديني همزمان با دهه ولايت، بهترين فرصت براي ترويج فرهنگ ولايت وغدير و همچنين رفع شبهات ديني و مذهبي در بين دانش آموزان مي باشد و اداره تبليغات اسلامي شهرستان نهايت سعي و تلاش خود را در حسن اجراي اين برنامه ها خواهد داشت.
حميدي خاطر نشان کرد در همين راستا و همزمان با اجراي گفتمانهاي ولايت ، در دبيرستانهاي منطقه که در شهرهاي مختلف شهرستان نيز برگزار خواهد شد مسابقه « راز چاه امير » از خطبه غدير خم توسط اداره تبليغات اسلامي در سطح شهرستان و مدارس منطقه برگزار خواهد شد .