همزمان با فرارسيدن هفته دفاع مقدس و بازگشايي مدارس ، مجوز هيئت عزاداران عاشقان حضرت ابوالفضل العباس (ع) شهر خامنه شهرستان شبستر بمديريت رحيم چاوشي صادر شد.
به گزارش روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي استان آذربايجانشرقي، حجت الاسلام علي صفري سرپرست اداره تبليغات اسلامي شهرستان شبستر بااعلام اين خبر گفت: با برنامه ريزي و ساماندهي هيئات مذهبي بايد اين مراکز مذهبي را به مرکز نشر معارف اهل بيت عليهم السلام براي تبيين و تشريح سيره و منش زندگي فردي و اجتماعي ائمه اطهار (ع) تبديل کرد. وي افزود: مردم فهيم و ولايتمدارشبستر با عشقي که به ساحت مقدس اهل بيت (ع) دارند با برپايي هيئات مذهبي اولين قدم براي توسعه فرهنگ دين، قرآن و اهل بيت (ع) را بر ميدارند ، و حال بر ماست که با هدايت، نظارت و حمايت از اين تشکلها و ساماندهي فعاليت هاي آنان ، هيئات مذهبي را در ادامه راه ياري کنيم تا بتواننداز اين فرصت جهت نيل به اصلي ترين هدف که همانا نشر معارف خاندان عصمت و طهارت(عليهم السلام) است استفاده کنند.
صفري،سپس با اشاره به اينکه توسعه فرهنگ دين، قرآن و اهل بيت(عليهم السلام) در هيئات بدون حضور فعال روحانيون و کارشناسان مذهبي به انحراف کشيده خواهد شد تصريح كرد: برهمين اساس به تمامي هيئات مذهبي توصيه شده است که از روحاني، استاد قرآن و مداح آموزش ديده و داراي کارت شناسايي از کانون مداحان استان به عنوان سه رکن اصلي هيئت استفاده کنند تا در برنامه ها با توفيق کامل بتوانند در خدمت توسعه و نشر فرهنگ دين باشند.