ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 شهريور 1392     |     کد : 59037

عناب بخورید تا زكام نشوید

دكتر محمد فرجامی، متخصص رژیم درمانی و تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: عناب دارای آب، پروتئین، چربی مواد معدنی و آهن، كربوهیدرات، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین C و كاروتن است.




سلامت نیوز : دكتر محمد فرجامی، متخصص رژیم درمانی و تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: عناب دارای آب، پروتئین، چربی مواد معدنی و آهن، كربوهیدرات، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین C و كاروتن است.

وی افزود: پوست درخت عناب در جلوگیری از خونریزی مؤثر و میوه آن، خون را تصفیه و به هضم غذا كمك می كند.این متخصص اظهار داشت: مصرف روزانه (یكبار) آب تازه میوه عناب همراه با فلفل برای جلوگیری از سرماخوردگی و آ‌نفلوانزا بسیار مفید است.

فرجامی، تصریح كرد: همچنین، پوست این درخت در رفع اسهال، اسهال خونی و گاز معده بسیار مؤثر و دم كرده پوشش درونی پوست درخت به عنوان مسهل برای درمان یبوست مصرف می شود.

وی خاطرنشان كرد: دم كرده برگ تازه آن همراه با نمك و غرغره آن برای گلودرد، التهاب دهان و خونریزی لثه مفید و ضماد برگ آن برای بیماری های پوستی مانند جوش ها، دمل های بزرگ، ورم های چركی و حتی گل مژه مؤثر است.

شایان ذكر است، ضماد برگ عناب همراه با آب لیمو در درمان نیش عقرب نیز استفاده می شود.همچنین، دم كرده برگ آن به عنوان شوینده زخم و عفونت ها استفاده می شود.خمیر برگ این گیاه موجب تقویت و افزایش رشد موها و پیشگیری از سفیدی مو می شود.



نوشته شده در   پنجشنبه 14 شهريور 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode