ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 6 آذر 1403
سه شنبه 6 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 22 آذر 1388     |     کد : 5854

امريكن‌فري‌پرس: جايزه نوبل اوباما تنها يك ابزار تبليغاتي است

نشريه آمريكايي "امريكن‌فري‌پرس " با اشاره به سوابق برندگان آمريكايي جايزه صلح نوبل، تاكيد كرد كه اوباما هم به دنبال صلح نيست و جايزه نوبل در واقع يك ابزار كامل تبليغاتي براي او محسوب مي‌شود...

 نشريه آمريكايي "امريكن‌فري‌پرس " با اشاره به سوابق برندگان آمريكايي جايزه صلح نوبل، تاكيد كرد كه اوباما هم به دنبال صلح نيست و جايزه نوبل در واقع يك ابزار كامل تبليغاتي براي او محسوب مي‌شود.
به گزارش فارس، "وينس رايان "، مدير شوراي خوانندگان نشريه "امريكن‌فري‌پرس " در‌ اين نشريه نوشت: "باراك اوباما " با بردن جايزه صلح نوبل به ليست 22 آمريكايي مشهور ديگر، از جمله "تدي روزولت "، "ودرو ويلسون "، "مارتين كينگ "، "جيمي كارتر " و "ال‌گور " پيوست كه از سال 1901 تاكنون برنده اين جايزه شده‌اند.
اين نويسنده آمريكايي با اشاره به سوابق برخي برندگان آمريكايي جايزه صلح نوبل مي‌نويسد: روزولت از جنگ اسپانيا- آمريكا دفاع كرد؛ ويلسون صلح را از طريق مداخله دادن ايالات متحده در جنگ خونين جهاني اول، ترويج كرد. همچنين كينگ كه رساله دكتراي خود را از دانشگاه بوستون به سرقت برد و كسي كه به مشاركت و همكاري با كمونيست‌ها مشهور است، همواره ردي از خون را در مسير مبارزه‌اش براي "صلح " و "آزادي " به جاي مي‌گذاشت!
اما كارتر زمان بسيار زيادي را صرف حل و فصل مناقشات خاورميانه كرد كه البته تلاش‌هاي او در نهايت بي‌فايده و پوچ بود. ولي با اين حال او هم برنده جايزه صلح نوبل شد.
در نهايت ال‌گور هم جايزه صلح نوبل را به دليل اقداماتش در مقابله با گرمايش زمين، بدست آورد كه البته چندان مرتبط با مسايل صلح نيست. به هر حال بايد توجه داشت كه گور، به عنوان معاون كلينتون، رئيس‌جمهور وقت آمريكا، از حمله به سومالي و صربستان حمايت كرد.
اين كارشناس آمريكايي با تاكيد بر اينكه معمولا سياستمداران حقيقت را نمي‌گويند، افزود: كنگره آمريكا مي‌تواند مثالي در اين رابطه باشد. اعضاي كنگره چندين مرتبه فرصت دارند تا به برخي قوانين راي دهند. گاهي پيش مي‌آيد كه آنها به يك لايحه راي منفي مي‌دهند ولي وقتي همان لايحه در كميته‌هاي مرتبط، تغييرات نامعلومي نسبت به قانون اساسي پيدا مي‌كند، به آن راي مثبت مي‌دهند.
رايان با بيان اين مطلب كه رسانه‌ها نيز يد طولايي در تغيير دادن دروغ به حقيقت دارند، مي‌افزايد: دولت اوباما نيز با افتادن در خطر سياستمداراني كه حقايق را منحرف مي‌كنند، جايزه صلح نوبل را برد و كميته نوبل نيز به خوبي از اين مسئله آگاه است.
رئيس‌ شوراي خوانندگان امريكن‌فري‌پرس مي‌نويسد: "ميشل چسودوفسكي "، رئيس مركز تحقيقات جهاني كانادا، كسي است كه مطلب طولاني و مفصلي را راجع به جايزه صلح نوبل و رئيس‌جمهور اوباما نوشته است.
وي در اين مطلب كه با عنوان " اوباما و جايزه نوبل: وقتي كه جنگ نام صلح مي‌گيرد و دروغ، حقيقت مي‌شود "، تهيه شده است، نوشت: وقتي جنگ، صلح ناميده مي‌شود، وقتي تدبير و واقعيات معكوس مي‌شوند، وقتي تصور و افسانه حقيقت شده و حقيقت تبديل به افسانه مي‌شود، وقتي كه نظامي‌گري جهاني به عنوان تلاش بشردوستانه معرفي مي‌شود، وقتي از كشتار غيرنظاميان به عنوان "آسيب‌هاي جانبي " ياد شده و از آن دفاع مي‌شود، وقتي آنهايي كه در مقابل يورش آمريكا و ناتو به كشورشان مقاومت مي‌كنند به عنوان "شورشي " و يا "تروريست " دسته‌بندي مي‌شوند، وقتي كه جنگ هسته‌اي به عنوان دفاع از خود مطرح مي‌شود، وقتي روش‌هاي پيشرفته و خشن شكنجه و بازجويي هر روزه براي "حفظ عمليات‌هاي حافظ صلح " به كار گرفته مي‌شوند، وقتي فرمانده كل قواي بزرگترين نيروي نظامي دنيا، به عنوان يك حافظ صلح جهاني معرفي مي‌شود و وقتي دروغ تبديل به حقيقت مي‌شود، آنگاه هرج و مرج و آشفتگي به وجود مي‌‌آيد.
رايان در ادامه مقاله خود يادآور مي‌شود: چسودوفسكي همچنين در رابطه با "جنگ‌ بدون مرز " اوباما نوشت و اظهار داشته است كه: ما نقطه برخورد جدي‌ترين بحران در تاريخ مدرن هستيم؛ ايالات متحده با همكاري ناتو و اسرائيل يك ماجراجويي نظامي جهاني را شروع كرده كه در واقع آينده بشريت را با تهديد مواجه مي‌كند.
چسودوفسكي در بخش ديگري از نوشته خود تاكيد كرده كه: تصميم كميته نوبل براي اهداي جايزه صلح به باراك اوباما، در واقع يك ابزار كامل براي تبليغات و تحريف واقعيات (به سود اوباما) ايجاد كرده كه بطور بي‌محابايي از جنگ طولاني مدت پنتاگون حمايت مي‌كند؛ جنگ بدون مرزي كه در معناي واقعي كلمه، با صف‌آرايي جهاني قدرت نظامي آمريكا، به تصوير كشيده شده است.
رئيس‌شوراي خوانندگان امريكن‌فري‌پرس تصريح مي‌كند: در دولت اوباما كمك‌هاي نظامي آمريكا به اسرائيل افزايش يافته است. و رئيس‌جمهور نيز حمايت قاطع خود را از اسرائيل و ارتش اين رژيم، اعلام كرده است.
بنابراين گزارش، حمايت اوباما از رژيم صهيونيستي تا جايي بود كه وي در برابر بي‌رحمي‌ها و قساوت‌هايي كه توسط رژيم صهيونيستي در غزه انجام شد، تنها سكوت كرد.
اين نويسنده آمريكايي مي‌افزايد: در دور اوباما، مذاكرات بين فلسطينيان و اسرائيل حتي بطور ظاهري هم تجديد نشد و در مقابل دور تازه‌اي از تهديد‌ها عليه ايران، صورت گرفت.
رايان در پايان تاكيد مي‌كند: اكنون زمان قيام و گفتن "نه " به جنگ‌هاي بيشتر است.


نوشته شده در   يکشنبه 22 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode