ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 18 دي 1403
سه شنبه 18 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 آذر 1388     |     کد : 5783

كاهش اشتها با روغن زيتون

دكتر حميدرضا حقيقي، متخصص تغذيه مي گويد: برخي چربي‌هاي غذايي مي‌توانند باعث افزايش اشتها در افراد شوند...

دكتر حميدرضا حقيقي، متخصص تغذيه مي گويد: برخي چربي‌هاي غذايي مي‌توانند باعث افزايش اشتها در افراد شوند.
وي اظهار كرد: برخي چربي‌ها مي‌توانند بر مغز اثر بگذارند و مانع از صدور فرمان چاقي شوند. از جمله اين نوع چربي‌ها مي‌توان به اسيدهاي پالميتيك كه در كره و پنير موجود هستند، اشاره كرد.
وي افزود: به عبارت ديگر غذاهاي چرب، اسيدهاي چرب را به مغز مي‌رسانند و به طور غير مستقيم سبب مقاوم شدن بدن در مقابل انسولين و لپتين (هورمون مهار كننده اشتها) و دو هورمون مسئول كنترل وزن مي‌شوند و به اين ترتيب ديگر مغز براي توقف غذا خوردن فرماني صادر نمي‌كند و فرد دچار چاقي مي‌شود.
اين متخصص تغذيه تصريح كرد: اسيدهاي پالمتيك سبب افزايش اشتها و اسيدهاي اولئيك كه در روغن زيتون وجود دارند، سبب كاهش اشتها مي‌شوند. 




نوشته شده در   يکشنبه 15 آذر 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode