ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 6 آذر 1403
سه شنبه 6 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 11 خرداد 1392     |     کد : 54644

«جودی ابوت» به شبکه پویا آمد/ آغاز پخش روزانه «بابا لنگ دراز»

پخش انیمیشن بابا لنگ دراز از شبکه تلویزیونی پویا آغاز شد. بینندگان می توانند این مجموعه را هر روز ساعت ۱۸ و ۲۰ دقیقه از این شبکه شاهد باشند. تکرار این انیمیشن نیز ساعت ۱۱ صبح روانه آنتن می شود.


پخش انیمیشن بابا لنگ دراز از شبکه تلویزیونی پویا آغاز شد. بینندگان می توانند این مجموعه را هر روز ساعت ۱۸ و ۲۰ دقیقه از این شبکه شاهد باشند. تکرار این انیمیشن نیز ساعت ۱۱ صبح روانه آنتن می شود.

کارتون بابا لنگ دراز (به انگلیسی: My Daddy Long Legsبه معنی "بابا لنگ دراز من" که با نام «بابا لنگ دراز» شناخته می‌شود) یک مجموعه تلویزیونی ژاپنی است که در سال ۱۹۹۰ بر مبنای رمان بابا لنگ‌دراز «جین وبستر» ساخته شده و بخشی از مجموعه تئاتر شاهکار جهان به شمار می‌رود. بابا لنگ‌دراز در سال ۱۹۹۰ جایزه بهترین فیلم تلویزیونی را از آژانس فعالیت‌های فرهنگی کودکان ژاپن دریافت کرده‌است. قابل ذکر است این انیمیشن در ایران به سال ۱۳۷۲ از شبکه‌ی دوم سیما پخش گردید.

بابا لنگ‌دراز محصول سال ۱۹۱۲، یک رمان نامه‌نگارانه دنباله دار، اثر جین وبستر، رمان نویس آمریکایی است. این داستان ماجراهای قهرمانش را که یک دختر جوان به نام جودی آبوت است را در سال‌های تحصیل در کالج روایت می‌کند. جودی برای یک مرد ثروتمند و خیر که تا به حال او را ندیده است نامه می‌نویسد.

شخصیت اصلی داستان، « جودی آبوت » دختر سرزنده و باهوشی است که در یک پرورشگاه بزرگ می شود اما با پشتیبانی مالی حامی ناشناس خود می تواند به مدرسه خصوصی راه یابد. جودی که حامی خود را نمی شناسد و فقط در یک نگاه از پشت سر دیده است، او را «بابا لنگ دراز» می نامد و اغلب درباره زندگی و فعالیت‌هایش به او نامه می نویسد (داستان در قالب همین نامه ها روایت می شود). جودی در مدرسه به سختی تلاش می کند تا فاصله فرهنگی خود با جامعه پیرامونش را که ناشی از بزرگ شدن در انزوای پرورشگاه است، جبران کند. در پایان، «بابا لنگ دراز» خود را معرفی می کند.

«جین وبستر» خالق بابالنگ دراز – نویسنده این داستان شیرین و خواندنی خانم آلیس جین چندلر وبستر معروف به جین است. جین وبستر در بیست و چهارم ماه ژوئیه سال ۱۸۷۶ در نیویورک و در خانواده ای ادب دوست و اهل مطالعه به دنیا آمد. او دوران مدرسه را با شور و اشتیاق ویژه ای در مدرسه «والسا» گذراند. جین در همان سال‌ها داستان‌های زیادی نوشت و آن‌ها را تحت عنوان «‌آثار جین» در انتشارات پدرش به چاپ رسانید. پدر جین یکی از ناشران معتبر آن روزگار نیویورک بود و دایی اش « مارک تواین» نویسنده معروف آثار ارزشمندی چون «هاکلبری فین»، «شاهزاده و گدا» و «تام سایر» بود. از این رو، جین کمک‌های بسیاری از پدر و دایی‌اش برای رشد و پرورش فکر و ذهن و تخیلاتش گرفت. «جین» از دوران نوجوانی تحت تاثیر داستان‌ها و نوشته‌های «مارک تواین»، قرار داشت و علاقه و استعداد بسیار زیادی برای نوشتن در خود احساس می کرد.

جین وبستر نیز راه دایی اش را پیش گرفت وآنقدر برای رسیدن به این هدف تلاش کرد تا داستان‌هایش آنقدر جذاب، ساده، روان و خواندنی شدند که نه تنها نوجوانان بلکه بزرگسالان زیادی را نیز به خود جذب کردند. داستان «بابا لنگ دراز» یکی از مهمترین آثار اوست. این داستان که در سال ۱۹۱۲ منتشر شد نام جین وبستر را در ادبیات داستانی نوجوانان برای همیشه جاودانه کرد. جین شخصیتی بسیار حساس و دقیق داشت، از تفاوت طبقاتی و وجود دوطبقه فقیر و ثروتمند در جامعه آن روز رنج می برد و همین مسئله موجب شد تا اندیشه خلق اثری چون «بابا لنگ دراز» در ذهن او جان بگیرد. «جین» در دفتر خاطراتش از دوره مدرسه خاطرات زیادی نوشته است. او در جایی نوشته است: «اصلا قادر نبودم احترام مدیر مدرسه به دختران ثروتمند و بی احترامی و بی‌توجهی او را به دختران فقیر تحمل کنم». از جین وبستر آثار دیگری چون «پاتی و پریسیلا » ۱۹۰۷، «دشمن عزیز» ۱۹۱۴، منتشر شده است.

بابا لنگ دراز در واقع داستان دختری یتیم، به نام جودی آبوت است که حدود ۱۷-۱۸ سال از عمر خود را در یتیم خانه ای گذرانده و به طور اتفاقی با کمک یک ناشناس خیر به مدرسه ای شبانه روزی درجه یک که متعلق به طبقه ثروتمند جامعه است معرفی می‌شود. او در تمام دوران مدرسه و تحصیل توسط نامه با ناشناس خیر ارتباط دارد برنامه‌ها و وضعیت تحصیلی و دل مشغولی‌ها خود را به او گزارش می دهد و با او در میان می گذارد. در جریان تبادل این نامه ها، شخصیت جودی آن قدر با مرد خیر هماهنگ و همسو می شود که در پایان داستان «جودی ابوت» و مرد خیر با یکدیگر ازدواج می کنند و زندگی مشترک را آغاز می کنند. داستان بابا لنگ دراز، به شیوه ای بیان شده که هر فردی در هر سن و سال ارتباط خوبی با آن برقرار می کند.


نوشته شده در   شنبه 11 خرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode