ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 ارديبهشت 1392     |     کد : 53296

خاکشیر؛ نوشیدنی سنتی فصل گرما

یک متخصص طب سنتی گفت: خاکشیر ماده بسیار مناسب برای افرادی است که طبع گرم دارند. این ماده، خنک‌ کننده کبد است.


سلامت نیوز : یک متخصص طب سنتی گفت: خاکشیر ماده بسیار مناسب برای افرادی است که طبع گرم دارند. این ماده، خنک‌ کننده کبد است.


دکتر اقباله ذاکر حسینی در گفت‌وگو با (ایسنا)‌ ، اظهار کرد: بهتر است خاکشیر به صورت شربت استفاده شود. شربت باید با آب و کمی گلاب و عسل تهیه شود زیرا شربت آب و شکر موجب می‌شود که مزه خوبی از خاکشیر حس نشود.


وی افزود: خاکشیر همچنین می‌تواند در درمان ناراحتی‌های پوستی چون آکنه و اگزما موثر باشد. مبتلایان به این مشکلات می‌توانند خاکشیر را در لیوان آب داغ بریزند و پس از سرد شدن از آن استفاده کنند.


ذاکر حسینی تصریح کرد: افرادی که در فصل گرما به سفر حج می‌روند بهتر است از خاکشیر استفاده کنند؛ گرمای هوا، احتمال گرمازدگی را افزایش می‌دهد و خوردن مقداری خاکشیر می‌تواند از بروز آن جلوگیری کند.


این متخصص طب سنتی ادامه داد: خوردن خاکشیر هیچ محدودیتی ندارد و حتی می‌توان در یک لیتر آب، 5 قاشق غذاخوری از این ماده استفاده کرد.


وی گفت:‌ خاکشیرهیچ تاثیر مسکنی ندارد و نمی‌تواند درد را رفع کند ولی افرادی که مشکل معده دارند می‌توانند از آن استفاده کنند. استفاده از شربت خاکشیر و کمی عرق نعناع می‌تواند این مشکل را حل کند.


نوشته شده در   يکشنبه 15 ارديبهشت 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode