يك روزنامه سوري با اشاره به شكست هاي پي در پي رژيم صهيونيستي از مقاومت اسلامي، تاكيد كرد كه اين رژيم با افزايش سرعت يهوديسازي قدس و حمايت از تخريب مسجدالاقصي بهدنبال جبران شكستهاي خويش است.
به گزارش فارس، "أكرم عبيد " در يادداشتي كه روزنامه سوري "الثوره " آن را منتشر كرده با اشاره به سخنان "ديويد بن گوريون " اولين نخستوزير رژيم صهيونيستي مبني بر اين كه "اسرائيل بدون قدس و قدس بدون هيكل بيمعني است " وي را به عنوان سردمدار جنايتكاران صهيونيست توصيف كرده و مينويسد: رژيم اشغالگر اسرائيل پس از امضاي توافقنامه اسلو همه تلاش خود را جهت پايان دادن به مسئله قدس به عنوان پايتخت اسرائيل و اخراج ساكنان آن و يهوديسازي در اين شهر به كار گرفت.
اين نويسنده عرب ميافزايد: اقدامات توسعهطلبانه رژيم صهيونيستي پس از فرار از جنوب لبنان در سال 2000 و شكستهاي پي در پي اين رژيم در برابر نيروي مقاومت لبنان و پايداري ملت فلسطين در محاصره غزه، شكل سريعتري به خود گرفت.
الثوره با اشاره به آزادي 20 اسير زن فلسطيني در برابر يك فيلم يك دقيقهاي از "گلعاد شاليت " نظامي اسرائيلي به عنوان مقدمه آزادي صدها اسير فلسطيني در برابر يك نظامي تاكيد ميكند: اين پيروزي از طريق هيچ يك از مذاكرات بيهودهاي كه تنها موجب از بين رفتن حقوق ملي و تاريخي امت عربي مي شود به دست نيامد.
نويسنده با اشاره به تاخير در بررسي گزارش گلدستون درباره جنايات اسرائيل در غزه به عنوان نمونه ديگري از پايمال شدن حقوق ملت فلسطين تصريح ميكند: رژيم صهيونيستي با شكستهاي پي در پي در برابر نيروي مقاومت، اكنون با سرعت بيشتري در تغيير نشانههاي ديني و عربي قدس شريف و ايجاد نشانههاي يهودي در اين شهر و اخراج ساكنان حقيقي آن به منظور از بين بردن قدرت دفاع آنها از مقدسات اسلامي و مسيحي خود ميكوشد.
اين روزنامه سوري در ادامه با اشاره به ايجاد ديوار حائل كه موجب اخراج نزديك به 154 هزار فلسطيني از شهر خود و مصادره صدها منزل و تخريب آنها و همچنين تخريب بيش از 40 درصد از كرانه باختري به منظور توسعه شهركها شده آورده است: نهمين سالروز انتفاضه اقصي با اصرار صهيونيستهاي تندرو براي تخريب اين مسجد مصادف شده است.
أكرم عبيد در پايان يادداشت خود با اشاره به حمايت رژيم اشغالگر قدس از تخريب مسجدالاقصي توسط صهيونيستهاي تندرو، اين حمايتها را در چارچوب استراتژي رژيم صهيونيستي در پيشبرد اهداف خود در يهوديسازي در قدس و جداسازي آن از جامعه فلسطيني در كرانه باختري و بستن راههاي ايجاد دولت مستقل فلسطيني به پايتختي قدس شريف بر ملت فلسطين توصيف ميكند.