ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 23 دي 1403
يکشنبه 23 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 23 اسفند 1391     |     کد : 51090

از نوشیدن چای داغ بپرهیزید

کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ می‌نوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف می‌کنند.

سلامت نیوز : کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ می‌نوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف می‌کنند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ علی اکبر کمالی اردکانی با اشاره به اینکه نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان‌های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می‌دهد، خاطرنشان کرد: احتمال ابتلا به سرطان‌های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتی گراد مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که چای را ولرم و یا به اصطلاح نیمه گرم با درجه حرارت 65 درجه سانتی گراد به پایین می‌نوشند تا دو برابر افزایش می یابد.


کمالی متذکر شد: همچنین نوشیدن چای داغ با درجه حرارت دست کم 70 درجه سانتی گراد در مقایسه با نوشیدن چای نیم گرم، خطر ابتلا به سرطان‌های گلو را تا هشت برابر افزایش می‌دهد.


کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین عنوان کرد: نوشیدن چای داغ علاوه بر آن که به مری و نای به شدت آسیب می‌رساند سبب می‌شود هنگام صرف چای میزان استفاده از مواد قندی زیاد شود که این مسئله موجب به مخاطره افتادن بهداشت دهان و دندان شده و نهایتا پوسیدگی دندان‌ها را به دنبال خواهد داشت.


وی در پایان توصیه کرد: افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده، دست کم چهار دقیقه صبر کنند.


نوشته شده در   چهارشنبه 23 اسفند 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode