ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 8 دي 1404
دوشنبه 8 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 15 اسفند 1391     |     کد : 50683

مذاکرات 1+5 در مسیر درست قرار گرفته است/ مشکلات عراق با گفتگو حل می‌شود

مذاکرات 1+5 در مسیر درست قرار گرفته است/ مشکلات عراق با گفتگو حل می‌شود

وزیر امور خارجه در سفر اعلام نشده به عراق:

مذاکرات 1+5 در مسیر درست قرار گرفته است/ مشکلات عراق با گفتگو حل می‌شود

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره نتیجه گفتگوهاى اخیر ایران و گروه 1+5 ابراز خوش‌بینی کرد.



به گزارش خبرگزاری مهر، علی‌اکبر صالحى امروز در جمع خبرنگاران در نجف اشرف گفت: این مذاکرات نتایج مثبت داشته و اکنون لازم است طرفین گفتگو گام دیگرى به جلو بردارند.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: مهم این است که مذاکرات با پنج بعلاوه یک در مسیر درست قرار گرفته است.

وى همچنین درباره بحران عراق افزود: ایران قصد دخالت در مسائل داخلی عراق ندارد و اطمینان دارد مسؤلان و احزاب سیاسی عراق خود می‌توانند مشکلات موجود را حل کنند.

صالحى ابراز امیدوارى کرد هر چه سریع‌تر گروه‌هاى مذهبی و سیاسی عراق با گفتگو مشکلات موجود را برطرف کنند.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین درباره مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال سوریه گفت: ایران دخالت کشورهاى خارجی را در بحران سوریه نمی‌پذیرد و معقتد است بحران سوریه باید با گفتگو و اعمال نظر مردم این کشور حل شود.

وى تاکید کرد: راه حل سورى ، سورى موضع شفاف و همیشگی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران سوریه بوده است.


نوشته شده در   سه شنبه 15 اسفند 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode