خبرنگار ارشد شبكه تلويزيوني "اينديپندنت " با رد اظهارات اوباما مبني بر محكوم كردن ايران به بهانه تهديد امنيت جهاني تصريح كرد: خطر واقعي براي جهان وجود 700 سلاح اتمي در اسرائيل است.
به گزارش فارس، "آلن هارت " (Alan Hart) خبرنگار ارشد شبكه تلويزيوني "اينديپندنت " (Indipendent) و نويسنده كتاب "صهيونيسم: دشمن واقعي يهوديان "، طي يادداشتي در پايگاه خبري اينترنتي "ميدل ايست آنلاين " تصريح كرد: اوباما با اعلام اين مطلب كه "ايران قوانيني را زيرپا ميگذارد كه همه كشورهاي جهان بايد از آنها پيروي كنند "، بدون اشاره به اين واقعيت كه اين اسرائيل است كه قوانين بينالمللي را نقض ميكند، بر جنايات اين رژيم سرپوش گذاشت.
تحليلگر سابق بيبيسي در خاورميانه با تاكيد بر اينكه اوباما در اين عبارت، به جاي ايران، بايد از اسرائيل به عنوان ناقض قوانين بينالمللي نام ميبرد، افزود: اين مسئله حكايت از آن دارد كه با حمايت آمريكا از اسرائيل، نه خاورميانه و نه سراسر جهان به صلح و آرامش دست نخواهند يافت.
هارت در مقاله خود، با اشاره به واكنش "گوردون براون " نخستوزير انگليس به اعلام خبر ساخت دومين نيروگاه هستهاي ايران در نزديكي شهر قم نوشت: براون هم به پيروي از همتاي آمريكايي خود و در دفاع آشكار از اسرائيل، ايران را به فريب جوامع بينالمللي متهم كرد و اظهار داشت "ميزان فريبكاري دولت ايران بهقدري است كه جامعه بينالملل را شوكه كرده و به خشم آورده و يافتن يك راهحل براي رفع مناقشات را دشوار كرده است. "
نويسنده پايگاه ميدل ايست آنلاين با اشاره به صادق بودن ايران در فناوري خود با توجه به دعوت از بازرسان آژانس بينالمللي انرژي اتمي به بازديد از نيروگاههاي هستهاي اين كشور، رژيم صهيونيستي را بزرگترين فريبنده جوامع بينالملل معرفي كرد كه بدون هيچگونه اعلام قبلي، اولين بمب هستهاي خود را توليد كرد.
وي با اشاره به تلاشهاي آيزنهاور و كندي روساي جمهور سابق آمريكا، براي متوقف كردن اسرائيل از توليد سلاحهاي هستهاي نوشت: تلاشهاي آيزنهاور و كندي نه تنها با دروغها و فريبهاي رژيم صهيونيستي، بلكه با نفوذ و قدرت ميليونرهاي يهودي آمريكايي در كنگره آمريكا در دهه 1930 ميلادي بينتيجه ماند. رهبر اين يهوديان ميليونر، شخصي به نام "آبراهام فاينبرگ " (Abraham Feinberg) بود كه هزينه مراحل اوليه توليد اولين بمب اتمي اسرائيل را تامين كرد.
خبرنگار ارشد اينديپندنت در خاورميانه، فاينبرگ را پدرخوانده بمب اتمي اسرائيل ناميد و ادامه داد: اين ميليونر كه توطئههاي خود را از ويلايش در نيويورك طراحي ميكرد و از طريق تجارت لباس به ثروت هنگفتي دست يافته بود، در مجادلهاي تنگاتنگ با كندي و مشاوران ارشدش توانست مسير دستيابي اين رژيم به بمب هستهاي را هموار كند. وي حتي يك بار اعلام كرد كه "من سختترين مبارزه زندگيام را با دولت كندي كردم تا مانع بازرسي تاسيسات اتمي اسرائيل از طرف آنها شوم. من بارها از قدرت و نفوذ خود براي اين ممانعت استفاده كردم. "
هارت با بيان اين كه كندي و آيزنهاور هم به اندازه الان از گسترش سلاحهاي اتمياسرائيل وحشت داشتند و تمام تلاش خود را به كار بستند تا مانع از دستيابي رژيم صهيونيستي به تسليحات هستهاي بيشتر شوند، اظهار داشت: آنها ميدانستند اگر نتوانند مانع از اين كار شوند، آمريكا اعتبار و صلاحيت خود را براي ايفاي نقش ابرقدرت جهان از دست خواهد داد و امروزه ميبينيم كه هردو رئيسجمهور از هر لحاظ حق داشتند.
به گفته هارت، وضعيت هستهاي اسرائيل براي جهان بسيار خطرناك و حتي فاجعهبار است و رئيسجمهور آمريكا در حالي ايران را ناقض قوانين بينالمللي ميداند كه خطر اصلي از جانب رژيم صهيونيستي است.
اين نويسنده ادامه داد: در حالي كه ايران نيروگاههاي خود را داوطلبانه در اختيار بازرسان سازمان انرژي اتمي قرار ميدهد تا ثابت كند كه فعاليتهاي هستهاياش صلحآميز است، اسرائيل با داشتن بيش از 700 سلاح اتمي مختلف -از جمله سلاحهاي تاكتيكي جنگي- مانع ورود بازرسان اين سازمان ميشود و مورد بازخواست هيچ سازمان بينالمللي قرار نميگيرد.
وي با مشابه دانستن "ديك چني " معاون جرج بوش با "دكتر استرنج لاو " (سياستمدار ديوانه يكي از فيلمهاي استنلي كوبريك در فيلمي به همين نام) نوشت: اكنون ميدانيم كه چني در زمان دولت قبل قصد بمباران تاسيسات اتمي ايران را داشت. بنابراين سران ايران بهخوبي به اين نتيجه رسيدهاند كه ادامه برنامه هستهاي اين كشور (كه قاطعانه ميگويم از نظر من كاملاً صلحآميز است) منوط به ساخت نيروگاه در منطقهاي است كه نه آمريكا و نه اسرائيل جرات حمله به آنجا را نداشته باشند.
هارت در پايان عنوان كرد: همانطور كه بارها گفته و نوشتهام، تا وقتي كه رئيسجمهور آمريكا دست از حمايت كوركورانه خود از اسرائيل برندارد، رسيدن به صلح و امنيت چه در خاورميانه و چه در جهان ناممكن است.