ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 بهمن 1403
پنجشنبه 4 بهمن 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 18 بهمن 1391     |     کد : 49459

قضاوت از روی حالات صورت برای مردان دشوار است

دانشمندان تصدیق کرده اند که برای مردان دشوار است که به احساسات دیگران از روی چهره آنها پی ببرند.



دانشمندان تصدیق کرده اند که برای مردان دشوار است که به احساسات دیگران از روی چهره آنها پی ببرند.


به گزارش خبرگزاری مهر، محققان دانشگاه ادینبورو به یک گروه از مردان و زنان تصاویری از حالات صورت نشان داده و از آنها پرسشهای متعددی درباره این تصاویر پرسیده اند.

درحالی که این گروه از مردان و زنان پاسخهایی را به این سوالات ارائه می کردند، مغز آنها اسکن شد و پاسخهای آنها زمان بندی شد.

پس از این مرحله از گروه مورد آزمایش پرسیده شده که این تصاویر متعلق به مردان است یا زنان یا اینکه به نظر می رسد این افراد چقدر هوشمند هستند. در جریان این پرسشها عملکرد مردان و زنان تفاوت اندکی با یکدیگر داشت.

اما وقتی از این افراد پرسیده شد که چقدر می توان به افرادی که در عکسها مشاهده می شوند نزدیک شد، گروه مردان زمان بیشتری را برای تعمق سپری کردند و به رغم آنکه در نهایت آنها هم همان پاسخهایی را دادند که گروه زنان ارائه کرده بود اما آنها بیان نظرات خود را کار بسیار دشواری توصیف کردند.

اسکنهای مغزی نشان می هند که در همین حین خون با هجوم وارد منطقه ای شده که در ارائه قضاوت درباره احساسات فعال است.

محققان اظهار داشتند که این امر نشان می دهد مغز مردان برای اتخاذ تصمیمهای اجتماعی باید سخت تر فعالیت کند تا به این نوع قضاوتها برسند.

استفان لاوری رئیس این پروژه تحقیقاتی اظهار داشت: این تحقیقات با هدف ارائه زمان کافی به مردان برای رسیدن به پاسخهای درست بود. اما ممکن است مردان هنگام رویارویی با تصمیمهای ناگهانی در زندگی واقعی درباره افکار دیگران قضاوت درستی انجام ندهند.

نتایج این تحقیقات در مجله PLoS ONE منتشر شده و می تواند به درمان جدید برای افراد مبتلا به اوتیسم منتهی شود که اغلب در درک حالات چهره افراد و تمایز قائل شدن میان احساسات مختلف دچار مشکل هستند.

وقتی که محققان همین تحقیقات را با مردانی انجام دادند که در شرایطی مرتبط با اوتیسم قرار داشتند، هجوم به منطقه قضاوت عاطفی در مغز بیشتر بود.


نوشته شده در   چهارشنبه 18 بهمن 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode