امام جمعه ،نماينده مجلس ، فرماندار و مسئولين ادارات و نهادهاي دولتي پنجشنبه 7 دي با نماينده ولي فقيه در استان آذربايجان شرقي ديدار كردند.





به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي استان آذربايجان شرقي ، سيد محمود حسيني رئيس اداره تبليغات اسلامي اهر با بيان اين خبر افزود: در اين ديدار كه با حضور امام جمعه ،نماينده مجلس شوراي اسلامي ، فرماندار و مسئولين ادارات و نهادهاي دولتي برگزار شد ، آيت الله حاجي زاده امام جمعه اهر طي سخناني نه دي را روز حماسه ملي و ديني و روز اقتدار و بصيرت ديني و اداي دين امت اسلامي برشمرده و از حسن تدبري آيت الله شبستري در مديريت فرهنگي و سياسي در تمام صحنه ها به ويژه مديريت حماسه مردمي 8 دي آذربايجان شرقي كه الگوي حماسه سراسري 9 دي شد تقدير كرد.
فلاح نماينده مردم شهرستانهاي اهر و هريس در مجلس شوراي اسلامي موضع نمايندگان مجلس را تبعيت محض از ولايت مطلقه فقيه ذكر كرده و از حماسه آفريني مردم ابراز تشكر كرد.
صديقي فرماندار اهر قدرت الهي را در هم شكننده فتنه ها ذكر كرده و رهبري مدبرانه ، پيروي توام با بصيرت مردم از ولايت فقيه و ارزشهاي ديني را سه عنصر اصلي شكست فتنه 88 برشمرد.
آيت الله شبستري نماينده ولي فقيه در استان ، منطقه ارسباران را به لحاظ حضور مردم اين شهرستان در صحنه هاي انقلاب و دفاع مقدس ، شهرستان دلير مردان توصيف كرده و فتنه 88 را ناشي از بي بصيرتي برخي خواص دانسته و هدف دشمن را
بر اندازي نظام جمهوري اسلامي بيان كرده و هوشياري ، بصيرت و ولايتمداري مردم و شرح صدر مقام معظم رهبري را خنثي كننده اين فتنه برشمرده و از حضور مسئولين و خانواده شهدا تشكر كردند.