ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 بهمن 1403
چهارشنبه 3 بهمن 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 25 آذر 1391     |     کد : 47291

ایتالیایی‌ها رکورد تهیه بزرگترین پیتزای بدون گلوتن را شکستند

ایتالیایی‌ها رکورد تهیه بزرگترین پیتزای بدون گلوتن جهان را شکستند. این پیتزا که سطحی معادل 1200 متر مربع را پوشانده است، به دست 25 آشپز و کمک آشپز ایتالیایی در مدت 2 روز طبخ شده است.



همشهری آنلاین: ایتالیایی‌ها رکورد تهیه بزرگترین پیتزای بدون گلوتن جهان را شکستند. این پیتزا که سطحی معادل 1200 متر مربع را پوشانده است، به دست 25 آشپز و کمک آشپز ایتالیایی در مدت 2 روز طبخ شده است.


به گزارش واحد مرکزی خبر، پخت این پیتزای عظیم در مراسمی با حضور نمایندگانی از کتاب گینس که رکوردهای جهانی را به ثبت می‌رساند، در رم برگزار شد.

این پیتزا که سطحی معادل 1200 متر مربع را پوشانده است، به دست 25 آشپز و کمک آشپز در ایتالیا در مدت 2 روز طبخ شده است.
«دویلیو نردی»، سرآشپز و مبتکر تهیه این پیتزا گفت: در تهیه این پیتزا که که قطر آن 40 متر و وزن آن 23 تن است، 675 لیتر روغن، 250 کیلوگرم نمک، 100 کیلو گرم سبزیجات، 4 تن پنیر موتسارلا، 125 کیلو گرم پنیز پارمیجانو، 135 کیلو مخمر و 9 تن آرد بدون گلوتن، استفاده شده است.

«اوریک لادورنر»، صاحب ایتالیایی بزرگترین شرکت تولید مواد غذایی بدون گلوتن در اروپا نیز گفت: نخستین بار در جهان است که چنین پیتزای رژیمی بزرگی با آرد بدون گلوتن تهیه می شود.

آشپزهای ایتالیایی در مجموع برای تهیه و پخت این پیتزا حدود 2 هفته کامل وقت صرف کردند. قرار است 50 هزار نفر این پیتزا را میل کنند.


نوشته شده در   شنبه 25 آذر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode