ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 9 دي 1404
سه شنبه 9 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 13 آذر 1391     |     کد : 46699

اکثر افراد دوست ندارند افکارشان به چالش کشیده شود/ ترس از استدلالهای جدید

استاد دانشگاه نورث آمبریای انگلستان با اشاره به اینکه هر انسان دارای مفروضاتی است که معمولاً علاقه ندارد آن مفروضات به چالش کشیده شود، گفت: متفکر واقعی کسی است که از استدلالهایی که در تقابل و تضاد با مفروضات ذهنی اوست نهراسد.

فیلسوف انگلیسی درگفتگو بامهر:
اکثر افراد دوست ندارند افکارشان به چالش کشیده شود/ ترس از استدلالهای جدید
استاد دانشگاه نورث آمبریای انگلستان با اشاره به اینکه هر انسان دارای مفروضاتی است که معمولاً علاقه ندارد آن مفروضات به چالش کشیده شود، گفت: متفکر واقعی کسی است که از استدلالهایی که در تقابل و تضاد با مفروضات ذهنی اوست نهراسد.
پروفسور استوارت سیم استاد دانشگاه نورث آمبریا در نیوکاسل انگلستان در مورد شرایط و ضوابط اخلاقی بحث و گفتگو و تبادل نظر در یک مناظره به خبرنگار مهر گفت: مناظره دارای اصول و ضوابط خاص خود است که رعایت آن برای طرفین بحث و گفتگو لازم و ضروری است.

وی در ادامه افزود: ابتنای مناظره و بحث و گفتگو باید بر روی این اصول و هنجارها باشد در غیر این صورت صحبت از مناظره و بحث و گفتگو بی معناست.

مؤلف "دیکشنری لیوتار" در ادامه تأکید کرد: هر انسان دارای مفروضاتی است که معمولاً علاقه ندارد آن مفروضات به چالش کشیده شود. محقق و متفکر واقعی کسی است که از بحثها و استدلالهایی که در تقابل و تضاد با مفروضات ذهنی اوست نهراسد.

وی در ادامه تصریح کرد: گاهی متفکرانی بوده اند که حاصل یک عمر کار تحقیقاتی و مطالعاتی آن با رو شدن موضوعی جدید به چالش کشیده شده است و آنها نیز آنرا پذیرفته‌اند.

استوارت سیم در ادامه افزود: از اینروست که چنین متفکرانی علاوه بر اینکه اندیشه و تفکرشان حائز اهمیت است از بعد اخلاقی نیز برای ما مثال زدنی هستند.

استاد دانشگاه نورث آمبریای انگلستان یادآور شد: انسانی که در را بر روی نقد خود می بندد از جنبه فکری نیز ضعیف می ماند. تبادل اندیشه به غنای فکر و اندیشه منجر می‌شود.

وی در ادامه تأکید کرد: طرفین بحث و گفتگو باید مستند صحبت کنند و به موضوع مورد بحث اشراف داشته باشند. شواهد و مدارک ارائه شده در یک بحث و گفتگو باید برای همه طرفهای گفتگو قابل قبول باشد.

این فیلسوف آمریکایی در پایان تأکید کرد: همچنین باید آنها به آرای یکدیگر احترام بگذارند و از داشتن پیش پندار و پیش فرض در مورد یکدیگر پرهیز کنند.


نوشته شده در   دوشنبه 13 آذر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode