ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 2 آذر 1391     |     کد : 46215

كوچولوهای بد غذا

این روزها همه والدین به فكر این هستند كه كوچولوهای خانه از چه غذایی خوششان می‌آید و آنها كه لاغرتر هستند بیش از دیگران در معرض وسواس والدین قرار می‌گیرند و هرچه والدین اصرار بیشتری در خوراندن غذا به كودكان داشته باشند، بچه‌ها سخت‌تر غذا را می‌پذیرند.

سلامت نیوز :این روزها همه والدین به فكر این هستند كه كوچولوهای خانه از چه غذایی خوششان می‌آید و آنها كه لاغرتر هستند بیش از دیگران در معرض وسواس والدین قرار می‌گیرند و هرچه والدین اصرار بیشتری در خوراندن غذا به كودكان داشته باشند، بچه‌ها سخت‌تر غذا را می‌پذیرند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از جام جم ؛ مهم‌ترین دلیل بدغذایی در كودكان، ترس و نگرانی از دعواكردن، اصرار پدر و مادر برای خوردن غذایی خاص و نگرانی از خرابكاری در حین غذا خوردن است.بدغذایی یكی از مشكلاتی است كه در بین كودكان دو تا پنج سال بیشتر دیده می‌شود.

در سال‌های اول زندگی، با توجه به رشد سریع، میزان نیاز به انرژی بیشتر است، بنابراین مصرف مواد غذایی توسط كودك افزایش می‌یابد. با افزایش سن و با توجه به كاهش سرعت رشد، نیاز كودك به انرژی كم می‌شود و پدر و مادر نباید همان انتظار قبلی از غذا خوردن فرزندانشان را داشته باشند.كودك باید سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده داشته باشد تا نیاز بدنش در شبانه‌روز تامین شود.برای اصلاح عادات بد غذایی در كودكان ضروری است كه در یك محیط آرام، شاد و بدون تنش تغذیه شوند.

كودكانی كه شاهد رژیم‌های غذایی سختگیرانه والدین خود هستند از آنها تقلید می‌كنند و برخی مواد غذایی را نمی‌خورند. بنابراین اگر رژیم هم دارید جلوی بچه‌ها چیزی در مورد آن نگویید.در صورتی كه كودك تمایل به خوردن ندارد باید انتخاب را به عهده او گذاشت. اجازه دهید كودك هر وقت گرسنه شد، سراغ غذا برود.

زمان و مكان تغذیه كودك را به طور منظم رعایت كنید و از دادن میان وعده‌های چرب و شیرین به كودك قبل از وعده اصلی خودداری كنید. سعی كنید غذای كودك را با سبزیجات یا مواد غذایی مفیدی كه عموما از خوردن آن امتناع می‌كند، آغاز كنید.تنوع غذایی را قربانی خواست كودك نكنید.از پایان دو سالگی به كودك اجازه دهید به صورت مستقل اما همراه با خانواده غذا بخورد و گاهی به او كمك كنید.


نوشته شده در   پنجشنبه 2 آذر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode