داوطلبان یک تحقیق قصد دارند 21 روز را در بستر به گونه ای بخوابند که سر آنها کج و مایل در زیر خط افق قرار گیرد این آزمایش به دانشمندان در شناخت تغییرات در بدن فضانوردان در فضا کمک می کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام سازمان فضایی اروپا، این داوطلبان تمام مدت را صرف خواب و استراحت نخواهند کرد چرا که در همان حالت درازکش، تحت فعالیت های روزانه شدید و منظم از جمله آزمون و بررسی قرار خواهند داشت.
همانطور که پیر می شویم بدن ما تراکم استخوان و قوای عضلانی اش را از دست می دهد این همان چیزی است که فضانوردان در فضا با آن رو به رو می شوند با این تفاوت که سرعت این روند در فضا نسبت به زمین بسیار بیشتر است.
این آزمایش فقط یکی از چندین مطالعه بین المللی در زمینه بستر استراحت است و قصد آنها ارائه و آزمایش شیوه هایی برای مقابله با چالش های زندگی در فضا، پیری و دوره های طولانی بی تحرکی پس از بیماری است.
در این بررسی سر داوطلبان به مدت طولانی 6 درجه پایین تر از افق قرار می گیرد و همین امر موجب می شود بدن آنها به شیوه ای مانند قرار گرفتن در وضعیت بی وزنی، واکنش نشان دهد اما این آزمایش ارزان تر و ایمن تر از اعزام داوطلبان به فضا است.
دانشمندان این داوطلبان را از نظر علمی مورد بررسی قرار خواهند داد تا ببینند چگونه خود را به خوابیدن طولانی مدت در بستر سازگار می کنند.