مصرف موادغذايي چرب هنگام افطار باعث بي اشتهايي هنگام سحر مي شود
مصرف زياد مواد غذايي چرب هنگام افطار باعث بي اشتهايي در هنگام سحر مي شود زيرا هضم چربي ها در بدن نيازمند مدت زمان طولاني تر است.
دکتر بيگلر، معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفتوگو با ايسنا، گفت: بسياري از افراد طي ماه رمضان به لحاظ تغذيه دچار بدخوري و يا پرخوري شده و در تغذيه افراط مي کنند به گونه اي که ممکن است حتي وزن فردي کاهش يافته اما ميزان چربي خونش افزايش يابد.
وي علت اصلي اين مشکلات را افراط در مصرف شيريني جات دانست و افزود : مصرف شيريني جات، مواد قندي و چربيها به راحتي سلامت مصرف کنندگان را با خطر مواجه مي کند، بنابراين بايد از مصرف زياد غذاهاي چرب و سرخ کرده به شدت خودداري کرد.
وي تصريح کرد : برخلاف آنچه که مردم تصور مي کنند که طي ماه رمضان به واسطه روزه گرفتن وزن افراد کم مي گردد و همچنين افرادي که دچار چربي خون بالا هستند ، چربي خون آنها کاهش مي يابد ، در بسياري موارد مشاهده شده که پس از ماه رمضان نه تنها باعث کاهش وزن نشده بلکه موجب افزايش وزن و چربي هم مي شود.
وي افزود: مصرف زياد مواد غذايي چرب هنگام افطار باعث بي اشتهايي در هنگام سحر مي شود زيرا هضم چربي ها در بدن نيازمند مدت زمان طولاني تر است ، استفاده از خوراکي ها و مواد غذايي تا ديروقت و به تاخير انداختن زمان خواب، باعث بي اشتهايي و بي حوصلگي هنگام سحر مي شود بنابراين اگر وعده افطار به صورت مناسب مصرف شود، مشکلي براي وعده سحر ايجاد نخواهد شد.
معاون غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار کرد: اگر روزه به شيوه مناسب انجام نشود يعني رژيم غذايي به گونه اي باشد که کالري بيش از حد ممکن وارد بدن شود ، به طور حتم به بدن آسيب مي رسد بنابراين اگر روزه داري به شيوه صحيح انجام شده باشد، مي تواند با کاهش کالري در بدن ، نوع خوب کلسترول يا HDL را در بدن افزايش داده و موجب کاهش کلسترول بد يا LDL شود در غير اين صورت کلسترول بد خون افزايش مي يابد.