ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 13 آبان 1391     |     کد : 45300

جعفری پیری را به تاخیر می اندازد

تحقیقات دانشگاه کیشو در ژاپن نشان داد: ترکیب ایپزنین سطح آنتی بادی هایی را که باعث افزایش حساسیت می شود، کاهش می دهد و همچنین فعل و انفعالات مرتبط با علائم حساسیت را کم می کند.

سلامت نیوز : تحقیقات دانشگاه کیشو در ژاپن نشان داد: ترکیب ایپزنین سطح آنتی بادی هایی را که باعث افزایش حساسیت می شود، کاهش می دهد و همچنین فعل و انفعالات مرتبط با علائم حساسیت را کم می کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ ترکیب ایپزنین یک آنتی آکسیدان قوی از مجموعه فلاونوئیدها است که به عنوان ضد التهاب و ضد اسپاسم عمل می کند و از ابتلای انسان به سرطان های مختلف محافظت می کند و تولید اسید اوریک را متوقف می نمایند که این امر به معنای مبتلا نشدن افراد به بیماری نقرس است.

براساس این تحقیقات، ایپزنین همچنین از تخریب شدن کدهای وراثتی محافظت می کند و پیری و بیماری های مزمن را به تاخیر می اندازد.فلاونوئید ها ترکیبات پلی فنول فعالی هستند که تقریباً در تمام میوه ها و سبزی ها یافت می شوند.

تمام میوه ها و سبزی ها به خصوص بخش پررنگ آنها، توت ها، گیاهان دارویی و گیاهان طعم دهنده، ادویه ها، لوبیا و باقالی خشک حاوی فلاونوئیدها هستند و در این میان جعفری، کرفس، سیب و پرتقال حاوی ترکیب ایپزونین است.





نوشته شده در   شنبه 13 آبان 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode