ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 8 دي 1404
دوشنبه 8 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 9 آبان 1391     |     کد : 45039

آغاز طرح توسعه مسجد النبی (ص)

یک مقام عربستانی: با پایان مناسک حج طرح توسعه مسجد النبی(ص) به اجرا گذاشته می شود.

یک مقام عربستانی: با پایان مناسک حج طرح توسعه مسجد النبی(ص) به اجرا گذاشته می شود.


به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری رسمی مصر( منا) ، محمد العلی مدیر بخش توسعه مدینه منوره با بیان این خبر گفت:‌ ‌این طرح که با توصیه ملک عبدالله بن عبدالعزیز تهیه شده است از ماه آینده اجرایی می شود .


عبدالواحد حطاب مدیر روابط عمومی تولیت مسجد النبی(ص) درباره طرح مذکور گفت:‌«به موجب این طرح مسجد النبی(ص) با ساخت یک میلیون و بیست هزار و پانصد متر مربع فضای مسقف و صحن توسعه خواهد یافت».


حطاب گفت:« در طرح جدید بنای ساختمانی مسجد النبی تا پذیرایی یک میلیون نمازگزار توسعه می یابد و صحن های مسجد نیز قادر خواهند بود 600 هزار نفر را در خود جای دهند ضمن اینکه مسجد النبی با حفظ استانداردهایی برای سهولت رفت و آمد، از چهار جهت برای زایران قابل دسترس خواهد بود و بخش های خدماتی ویژه ای نیز در این مکان دایر خواهد شد‌.


نوشته شده در   سه شنبه 9 آبان 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode