ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 7 دي 1403
جمعه 7 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 شهريور 1388     |     کد : 4490

مصرف چاي سبز در تعديل اختلالات چربي خون بيماران ديابتي موثر است

يافته هاي يک پايان نامه کارشناسي ارشد، مصرف چاي سبز در بيماران ديابتي را جهت تعديل اختلالات چربي خون اين افراد توصيه مي کند...

 

يافته هاي يک پايان نامه کارشناسي ارشد، مصرف چاي سبز در بيماران ديابتي را جهت تعديل اختلالات چربي خون اين افراد توصيه مي کند.

خديجه ميرزايي، دانش‌آموخته علوم بهداشتي در تغذيه از دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي تهران در قالب پايان نامه کارشناسي ارشد خود با راهنمايي دکتر محمد جواد حسن زاده عملکرد عصاره چاي سبز بر کنترل بيماري ديابت و کنترل اختلالات متابوليکي درميان 105 بيمار مبتلا به ديابت نوع دو را بررسي کرد.

جامعه نمونه به طور تصادفي 105 بيمار مبتلا به ديابت نوع 2 به دو گروه مداخله با چاي سبز و کنترل تقسيم شدند و گروه مداخله به مدت هشت هفته روزانه سه کپسول عصاره چاي سبز 500 ميلي گرم سين از هر وعده غذايي اصلي و گروه کنترل نيز به همين نحو در طول زمان مداخله کپسول دارونما دريافت کردند.

در اين پايان نامه ارزيابي هاي آزمايشگاهي وتن سنجي پروفايل چربي غلظت و سفاتين آديپونکتبن و انسولين درحالت ناشتا و نيز محاسبه WHR, BM1 قبل و بعد از انجام مداخله و ژنوتيپ پلي مرفيم افراد مورد مطالعه انجام شد.

يافته هاي اين پايان نامه حاکي است که از تاثيرات مثبت عصاره چاي سبز بر تغييرات پارامترهاي باليني اختلاف معناداري در کاهش سطوح تري گلسيريد(LDL) و توتال کلسترول بيماران با ژنوتيپ(tt) در مدت مداخله است و نيز در ژنوتيپ(GG) فقط تغييرات کلسترول توتال اختلاف معناداري پس از مداخله داشت.

 


نوشته شده در   يکشنبه 15 شهريور 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode