ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 دي 1404
سه شنبه 2 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 30 مهر 1391     |     کد : 44516

جنگ موشکی علیه سیارک‌ها

موسسه تحقیقات هوافضای روسیه از برنامه طراحی و ساخت موشک‌های مجهز به سلاح هسته‌ای برای مقابله با سیارک‌های بالقوه خطرناک برای زمین خبر داد .

 همشهری آنلاین: موسسه تحقیقات هوافضای روسیه از برنامه طراحی و ساخت موشک‌های مجهز به سلاح هسته‌ای برای مقابله با سیارک‌های بالقوه خطرناک برای زمین خبر داد .
به گزارش ایسنا، در حال حاضر سه سیارک خطرناک از جمله سیارک Apophis‌ در نزدیکی مدار زمین در حال حرکت هستند که احتمالا تا چند دهه آینده می‌توانند زمین را مورد تهدید قرار دهند. برخورد احتمالی این سیارک با زمین برابر یک انفجار بسیار عظیم هزار و 700 مگاتنی خواهد بود.

به گفته محققان، سیارک Apophis در حال حاضر در فاصله 30 هزار کیلومتری زمین قرار دارد و برای منحرف کردن سیارکی در این ابعاد به یک موشک 70 تنی نیاز است.

فناوری‌های مورد نیاز برای حمله هسته‌ای به سیارک‌ها مورد بررسی دقیق قرار گرفته و محققان از امکان عملی شدن این طرح خبر می‌دهند.

بر اساس این طرح، بوسترهای سایوز 2 یا نمونه موشک‌های پر قدرت با تجهیز به سلاح هسته‌ای، سیارک‌های بالقوه خطرناک (PHA) را هدف قرار می‌دهند.

ولادیمیر دگیتار، مدیر مرکز موشکی ماکیف (MSRC) از موافقت دولت فدرال روسیه برای تأمین بودجه لازم برای اجرایی شدن پروژه سلاح ضد سیارکی خبر داد.

محققان طرح دیگری نیز در دست اجرا دارند که شامل پرتاب موشک شناسایی به نزدیکی سیارک‌های بالقوه خطرناک برای زمین به منظور اندازه گیری جرم و بررسی ساختار سیارک، پیش از پرتاب موشک مجهز به سلاح هسته‌ای است.


نوشته شده در   يکشنبه 30 مهر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode