مصرف گوجه فرنگی، در پیشگیری از سرطان پروستات، موثر است.
در حالی كه تاكنون تصور می شد خاصیت ضد سرطانی گوجه فرنگی فقط مربوط به نوعی ماده آنتی اكسیدان موجود در آن موسوم به لایكوپن ( lycopene ) است، بررسی جدید پژوهشگران دانشگاه های ایالتی ایلینوی و اوهایو نشان می دهد، در گوجه فرنگی، افزون بر لایكوپن، مواد دیگری نیز وجود دارد كه خاصیت ضد سرطانی لایكوپن را افزایش می دهد.
بر اساس مقاله ای كه در "نشریه موسسه ملی سرطان آمریكا" چاپ شد، تاثیر استفاده از گوجه فرنگی در پیشگیری از سرطان پروستات، به مراتب بیش از تاثیر قرص های مكمل لایكوپن است.
این بررسی نشان می دهد در گوجه فرنگی، مواد دیگری غیر از لایكوپن وجود دارد كه مصرف همزمان آنها در پیشگیری از سرطان، تاثیر بیشتری دارد.
پژوهشگران با توجه به این پژوهش، به همه افراد توصیه می كنند در برنامه غذایی روزانه خود، به مقدار كافی از گوجه فرنگی استفاده كنند.