بررسي ها نشان مي دهد ايراني ها به طور ميانگين بيش از ۳ برابر ميزان مجاز نمک مصرف مي کنند.
به گزارش ایسنا دکتر حسين حسني متخصص قلب و عروق و عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس با بيان اين مطلب، مصرف استاندارد نمک را بين ۴ تا ۵ گرم در روز و مصرف ايراني ها را به طور متوسط ۱۲ تا ۱۵ گرم عنوان کرد.
وي افزود: ۴ تا ۶ گرم اين ميزان از طريق صنايع غذايي و ۹ تا ۱۱ گرم آن نيز از طريق سفره و آشپزخانه مصرف مي شود.
اين متخصص قلب و عروق، در ادامه از آمار ابتلاي ۵/۱۸ تا ۲۰ درصدي ايرانيها به بيماري فشار خون سخن گفت و اين آمار را بسيار نگران کننده توصيف کرد و افزود: فشار خون بالا عامل ۴۹ درصد بيماري هاي ايستميک قلبي است.