مصرف سبزی ، از گرفتگی رگ های خونرسان قلب پیشگیری می كند.
محققان با بررسی گروهی از موش های آزمایشگاهی ، تاثیر رژیم غذایی سرشار از سبزی را در كاهش میزان رسوب چربی در رگ های قلبی آنها ارزیابی كردند.
بر پایه این بررسی كه نتایج آن در مجله تغذیه چاپ شد ، بهره گیری از رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی ، پس از 16 هفته ، میزان كلسترول رگ های خونرسان قلب را 38 درصد كاهش می دهد.
محققان می گویند : هرچند سودمندی مصرف میوه و سبزی ، امری ثابت شده است ، این پژوهش تاثیر مستقیم رژیم غذایی سالم را بر كاهش پلاك های چربی رگ های خونی اثبات می كند.
محققان احتمال می دهند ، میوه و سبزی با كاهش ماده ای در خون موسوم به آمیلوئید كه باعث التهاب در رگ ها می شود ، در كاهش میزان پلاك های چربی در رگ های خونی موثر است.
كارشناسان تاكید می كنند ، افراد پیش از مصرف سبزی ، برای
پیشگیری از ابتلا به بیماری های روده ای ، آن را در سه مرحله ، گِل زدایی ، انگل زدایی و ضد عفونی كنند.