سلامت نیوز : كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه این وزارتخانه افزود: برای وعده غذایی سحر بهتر است غـــذاهای حـــــــاوی كربوهیدرات های پیچیده، میوه، سبزی ها و آب كافی مصرف شود؛ زیرا كربوهیدرات های پیچیده شامل برنج، مرغ، ماهی، سویا،گوشت، تخم مرغ، میوه تازه و سبزی ها دیر هضم است بنابراین احساس گرسنگی كمتری در روز ایـــجاد می شود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ دكتر فروزان صالحی اضافه کرد: همچنین در سحر از نوشیدن چای زیاد باید اجتناب شود، زیرا كافئین موجود در چای، باعث دفع مقادیر زیادی آب و نمك های معــــــــدنی مورد نیاز بدن می شود.به گفته این متخصص تغذیه، بهتر است در سحر آب كافی (دو لیوان) نوشیده و از خوردن نمك، فلفل و ترشی خودداری شود.دكتر صالحی خاطرنشان كرد: خوردن چند خرما یا كشمش و مقداری عسل در سحر بسیار مناسب است.
وی توصیه کرد: پس از سحری، دندان ها مسواک زده و نخ دندان شود و همچنین برای خوشبو ماندن دهان، قسمت داخلی لب ها، سقف دهان و زبان را نیز مسواك كنید.کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه این وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: افراد باید از مصرف غذاهای سرخ شده، چرب، ادویه دار و حاوی قند بالا خودداری کنند و هنگام سحر از خوردن مواد غذایی در حجم بالا بپرهیزند.وی با تاکید بر این که داشتن برنامه بهداشتی و تغذیه ای مناسب در ایام ماه مبـارک رمضان ضروری است؛ توصیه کرد: روزه داران حتی الامكان سعی كنند كه برنامه غـــذایی جدید به گونه ای باشد كه منجر به افزایش وزن نشود.