ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 18 ارديبهشت 1405
جمعه 18 ارديبهشت 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 27 تير 1388     |     کد : 3914

احادیث نبوی درباره امر به معروف و نهی از منکر

وقتی امتم امر به معروف و نهی از منکر را به هم سپرند، باید آماده جنگی با خداوند متعال باشند ] در انتظار عذابی شدید باشند]...

* وقتی امتم امر به معروف و نهی از منکر را به هم سپرند، باید آماده جنگی با خداوند متعال باشند ] در انتظار عذابی شدید باشند].

 

* برترین جهاد، گفتنِ سخنِ عادلانه‏ای به نزد سلطانی ستمگر است.

 

* شخصی به نزد رسول خدا صلی‏الله‏علیه‏و‏آله آمد و عرض کرد: ای رسول خدا! به من خبر ده برترین کارِ اسلام چیست؟ فرمود: «ایمان به خدا».

عرض کرد: آنگاه چه چیزی؟ فرمود: «پیوسته داشتن رابطه خویشاوندی».

عرض کرد: آنگاه چه چیزی؟ فرمود: «امر به معروف و نهی از منکر».

آن شخص عرض کرد: چه کارهایی به نزد خداوند بدترینند؟

فرمود: «شریک قایل شدن برای خداوند». عرض کرد: آنگاه چه؟ فرمود: «گسستن رابطه خویشاوندی».

عرض کرد آنگاه چه؟ فرمود: «امر به منکر و نهی از معروف».

 

* پیامبر اکرم صلی‏الله‏علیه‏و‏آله فرمود: خداوند، مؤمن ناتوانی را که دینی ندارد، دشمن می‏دارد. به حضور مبارکش عرض شد: کدامین مؤمن است که دین ندارد؟ فرمود: کسی که از منکر نهی نمی‏کند.

 

* چرا غافلید، هنگامی که زنانتان فاسد و جوانانتان نافرمان شوند امر به معروف و نهی از منکر نکنید. به حضور آن حضرت عرض شد: ای رسول خدا صلی‏الله‏علیه‏و‏آله آیا آن وقوع می‏یابد؟ فرمود: آری و بدتر از آن اینکه، چرا غافلید آنگاه که به منکر فرمان می‏دهید و از معروف نهی می‏کنید.

به حضور مبارکش عرض شد: ای رسول خدا صلی‏الله‏علیه‏و‏آله ! آن هم وقوع می‏یابد؟

 

فرمود: آری و بدتر از آن اینکه، چرا غافلید آنگاه که نیکی را بدی و بدی را نیکی ببینید.

 

* پیش از آنکه فرا خوانید و اجابتتان نکنند، به نیکی فرمان دهید و از بدی باز دارید.

 

* اگر کسی از شما منکری دید، باید آن را با دست خویش دگرگون سازد، اگر نتوانست پس به زبان خویش، پس اگر باز هم نتوانست با دلِ خویش و آن کمترین درجه ایمان است.

 

* سوگند به کسی که جان من در دست قدرت اوست، آیا امر به معروف و نهی از منکر کنید؟ یا آنکه عن قریب خداوند عذابی از جانب خویش سوی شما بفرستد، آنگاه او را فرا می‏خوانید دعایتان برای شما مستجاب نمی‏شود.

 


نوشته شده در   شنبه 27 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode