ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 دي 1403
يکشنبه 30 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 12 تير 1391     |     کد : 38979

مزه گوجه فرنگی در گرو یک ژن است

دانشمندان در یک بررسی ژنتیکی توانستند مشخص کنند چرا گوجه فرنگی‌های رشد کرده در خانه مزه بسیار شیرین‌تری نسبت به گوجه فرنگی‌های شرکتی در سوپرمارکت‌ها دارند.

دانشمندان در یک بررسی ژنتیکی توانستند مشخص کنند چرا گوجه فرنگی‌های رشد کرده در خانه مزه بسیار شیرین‌تری نسبت به گوجه فرنگی‌های شرکتی در سوپرمارکت‌ها دارند.


به گزارش آسوشیتدپرس پژوهشگران در این بررسی یک سوییچ ژنتیکی را یافتند که تا حدی مسئول تولید قند درون گوجه فرنگی است.

این بررسی جدید که نتایج آن در شماره اخیر جورنال ساینس منتشر شده است، نشان داد در نوعی از گوجه فرنگی به خاطر سفتی و ماندگاری بالا به طور رایج کشت می‌شود، یک ژن تولیدکننده قند به طور نابجا خاموش می‌شود.

نتیجه این است که این گوجه فرنگی نسبت به گوجه فرنگی‌های باغی شیرینی کمتری دارد و بی‌مزه است.

آن پاول گیاه شناس از دانشگاه کالیفرنیا دیویس می‌گوید شناخت ژنتیک تولید قند در گوجه فرنگی ممکن است روزی به تولید گوجه فرنگی‌های شیرینی بینجامد که در عین حال ماندگاری بالایی هم داشته باشند.


نوشته شده در   دوشنبه 12 تير 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode