جام جم آنلاين: بر اساس گزارشي ساليانه بيش از 27 ميليون انسان در سراسر جهان در شرايط بردگي مطلق به سر مي برند.
به گزارش روز چهارشنبه جام جم آنلاين به نقل از خبرگزاري فرانسه، يك گزارش ساليانه كه روز گذشته توسط آمريكا در مورد قاچاق انسان منتشر شد از بردگي بيش از 27 ميليون انسان در سراسر جهان خبر داد.
در ميان 185 كشور جهان كه مورد بررسي قرار گرفته اند 17 كشور بدترين كارنامه را در برده داري دارند. از جمله مي توان به عربستان سعودي، ليبي، الجزاير، پاكستان، هند و جمهوري دموكراتيك كنگو اشاره كرد.
با اين حال، تلاش بسياري از دولت ها در تعقيب قاچاقچيان انسان موجب پيشرفت هايي هر چند اندك در اين زمينه شده است.
اما بهرغم تصويب قوانين و پيمان هايي كه بردگي را ممنوع كرده اند در عمل تعداد زنان، كودكان و مرداني كه به عنوان برده هاي عصر مدرن در غل و زنجير هستند، افزايش پيدا كرده است.
در روز اول ژوئن، سازمان بين المللي كار اعلام كرده بود كه 20.7 ميليون انسان كه يك چهارم آنها كمتر از 18 سال دارند در شرايطي برده وار ناگزير به بيگاري و كار اجباري هستند. مترجم: بهرام افتخاري.