آمينو اسيدهاي گياهي كه گلوتاميك اسيد نام دارند در اغلب پروتئين هاي گياهي وجود دارند و در ارتباط با كاهش فشار خون موثر مي باشند.
به گزارش گروهترجمه سلامت نيوز،اين يافته دليل محكم ديگري براي استفاده از گياهان در رژيم غذايي روزانه مي باشد.
مقدار كاهش فشار خون سيستوليك بعد از مصرف اين نوع پروتئين ، 1.5 تا 3 درجه گزارش شده و كاهش فشار خون دياستوليك 1 تا 1.6 اعلام شده است. اگر چه اين مقدار كاهش به نظر ناچيز مي آيد اما بايد بدانيم كه همين مقدار كاهش نيز تاثير به سزايي در ارتقاي سلامتي خواهد داشت. با اين توضيح كه كاهش همين مقدار ناچيز فشار خون باعث كاهش احتمال ابتلا به سكته تا 6 درصد و بيماري قلبي تا 4 درصد مي شود. و دقيقا همين مقدار كاهش احتمال حمله سكته برابر با حفظ جان 8600 نفر از مرگ مي باشد.
با اين يافته مي توان سلامت ميوه جات و سبزيجات تازه را بار ديگر تاكيد و توصيه نمود.