سلامت نیوز : اخیرا محققان هلندی پژوهشهایی انجام داده و به این نتیجه رسیدهاند گوشت سفید بعضی از میوه و سبزیجات مثل سیب، گلابی، گل کلم و ...که برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است باعث پیشگیری از سکتهی مغزی میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از پانا ؛ در این پژوهش محققان سعی کردند ارتباط بین رنگ میوه و سبزیجات و احتمال سکتهی مغزی را بررسی کنند. به این منظور آنها 20069 داوطلبی که به طور متوسط 41 سال داشتهاند را به مدت 10 تحت نظر گرفتند.گوشت سفید بعضی از میوه و سبزیجات مثل سیب، گلابی، گل کلم و ...که برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است باعث پیشگیری از سکتهی مغزی میشوددر نهایت محققان به این نتیجه رسیدند که افزایش مصرف میوه و سبزیجاتی که گوشت سفیدی دارند خطر سکتهی مغزی را کاهش میدهد.به بیان دقیقتر افزایش 25 گرم مصرف روزانهی این میوه و سبزیجات باعث کاهش 9 درصدی سکتهی مغزی میشود.