نتیجه مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد.
به گزارش گروه ترجمه سلامت نیوز،آنها همچنین کشف کرده اند که گرایش به مصرف بیشتر گوشت قرمز با احتمال ابتلا به چاقی و استعمال دخانیات مرتبط است و این دو از فاکتورهای موثر در افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه می باشند.
با توجه به این یافته لازم است که زنان در مقدار مصرف گوشت دقت بیشتری اعمال نمایند و سعی کنند رژیم غذایی سالمی که سرشار از سبزیجات و میوه جات تازه می باشد را جایگزین رژیم های سنگین و پر چرب کنند.