ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 30 ارديبهشت 1391     |     کد : 36885

حذف وعده‌هاي اصلي غذايي سردرد مي‌آورد

يك كارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی گفت: تشنگی و حذف وعده‌های اصلی یا میان‌وعده‌ها هم می‌تواند باعث ایجاد سردرد شود.

جام جم آنلاين: يك كارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی گفت: تشنگی و حذف وعده‌های اصلی یا میان‌وعده‌ها هم می‌تواند باعث ایجاد سردرد شود.
سمیه صمدی در گفت‌وگو با ايسنا افزود: بسیاری از تحقیقات تایید می‌كند كه ارتباط معنی‌داری بین نوع غذا و نوشیدنی‌هایی كه می‌خوریم با سردرد وجود دارد، بنابراین حذف یا محدود‌كردن این مواد غذایی می‌تواند به از بین بردن این سردردها كمك كند.

وی ادامه داد: تمام غذاهایی كه می‌توانند ایجاد آلرژی كنند، اغلب سبب سردرد نيز می‌شوند به عنوان نمونه ماهی، طعم‌دهنده متوگلوتامات سدیم كه به برخی از غذاهای آماده اضافه می‌شود و پروتئین شیر گاو در بعضی افراد عامل سردرد است.

صمدی تاكید كرد: فراموش نكنید تمام غذاهای مانده به دلیل داشتن نگهدارنده‌ها می‌توانند سبب ایجاد سردرد شوند. مشروبات الكلی، انواع آجیل، كره بادام‌زمینی، انواع لوبیا و باقلا، غذاهای حاوی گلوتامات از قبیل سس سویا، شیرین‌‌كننده‌های مصنوعی، غذاهای حاوی نیترات از جمله سوسیس و كالباس نيز از جمله غذاهای سردرد‌آور محسوب می‌شوند.

كارشناس و مشاوره علوم تغذیه و رژیم درمانی اضافه كرد: به افرادی كه دچار سردرد می‌شوند در ابتدا توصیه می‌كنیم دلیل اصلی به وجود آمدن سردرد را بررسی كنند و از مصرف غذاهای حاوی نگهدارنده خودداری كنند. بر اين اساس مصرف غذاهایی كه در ظرف پلاستیكی نگهداری می‌شوند باید به حداقل برسد و از مصرف غذاهای مانده و كنسرو شده اجتناب شود.


نوشته شده در   شنبه 30 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode