ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 13 ارديبهشت 1391     |     کد : 36145

چرا غذاهای ارگانیك مفیدتر هستند؟

متخصصان تغذیه می‌گویند غذاهای ارگانیك 50 درصد بیشتر حاوی ریزمغذی‌ها، املاح معدنی، ویتامین‌ها و كلسیم هستند.

سلامت نیوز : متخصصان تغذیه می‌گویند غذاهای ارگانیك 50 درصد بیشتر حاوی ریزمغذی‌ها، املاح معدنی، ویتامین‌ها و كلسیم هستند. هم چنین این مود خوراكی طبیعی به علت دارا بودن تركیبات فنولیك از بدن در برابر بیماری‌های قلبی و حتی سرطان محافظت می‌كنند. از آنجا كه این مواد غذایی طبیعی هستند ریزمغذی‌های موجود در میوه‌ها و سبزی‌ها را از بین نمی‌برند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛غذاهای ارگانیك مدت طولانی‌تری تازه می‌مانند و خراب نمی‌شوند. بعلاوه میوه‌ها و سبزی‌های پرورش یافته در مزارع ارگانیك محتوای آنتی اكسیدانی بیشتری دارند و به طور كلی احتمال بروز مشكلات سلامتی و بیماری‌ها با مصرف مواد غذایی ارگانیك به میزان قابل توجهی كاهش پیدا می‌كند.


نوشته شده در   چهارشنبه 13 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode