ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 26 فروردين 1391     |     کد : 35294

رابطه تغذيه و سرطان

دكتر آزاده، متخصص درمان سرطان و استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی به پرسش ما پاسخ مي‌دهد.

جام جم آنلاين: دكتر آزاده، متخصص درمان سرطان و استاد دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی به پرسش ما پاسخ مي‌دهد.

اهمیت تغذیه در جلوگیری از بیماری‌ها چيست؟

یكی از مباحث مهم پیشگیری از سرطان بحث تغذیه قبل، بعد و در حین سرطان است و سوال اصلی این است كه چگونه روش‌های غذایی را تصحیح كنیم تا بیشتر سرطان‌ها بخصوص سرطان‌های شایع را كنترل كنیم؟

مهم‌ترین مسأله، كنترل تغذیه از دوران كودكی است، زیرا كنترل خطر این بیماری مهلك نیاز به زمان دارد. عادات غذایی انسان‌ها از بچگی شكل می گیرد، پس الگوي تغذيه‌اي باید از كودكی شروع شود.

سرطان، دیابت، فشارخون و بیماری‌های قلبی ـ عروقی زمینه ارثی مشترك دارد، اما برخي عوامل مثل سیگار، چربی‌ها و گوشت قرمز زمينه‌ساز اين بيماري‌ها هستند.

اضافه‌كردن میوه‌جات و سبزیجات خام به سبد غذایی و استفاده‌نكردن از فست‌فودها كه دومین عامل ایجاد مرگ و میر بشر هستند، مي‌تواند از بسياري عوامل تهديد سلامتي جلوگيري كند.

توصيه مي‌كنيم تا جایی كه امكان دارد بچه‌ها را از خوردن فست‌فود منع كنید، اگر كودكانمان را دوست داریم بايد با ترويج تغذیه درست و تاكيد بر پخت غذا به روش سنتی تغذیه، الگوي تغذيه آنها را اصلاح كنیم.


نوشته شده در   شنبه 26 فروردين 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode