ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 24 اسفند 1390     |     کد : 34185

گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای جذب آهن را افزایش می‌دهند

نقیایی گفت: بعضی از سبزی‌ها مثل گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، کلم، گل کلم، دارای ویتامین ث هستند و اگر با غذا مصرف شوند باعث افزایش جذب آهن غذا می‌شود.

سلامت نیوز : نقیایی گفت: بعضی از سبزی‌ها مثل گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، کلم، گل کلم، دارای ویتامین ث هستند و اگر با غذا مصرف شوند باعث افزایش جذب آهن غذا می‌شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، یوسف نقیایی کارشناس تغذیه با اشاره به علائم و نشانه‌های کم خونی اظهار داشت: رنگ پریدگی دائمی زبان و مخاط، داخل پلک چشم و لب‌ها، کمرنگ شدن خطوط کف دست، احساس ضعف و خستگی، سیاهی رفتن چشم، بی تفاوتی، سرگیجه، سردرد، بی‌اشتهایی، حالت تهوع و خواب رفتن و سوزن سوزن شدن دست‌ها و پاها در افراد مبتلا به کم خونی فقر آهن دیده می‌شود.

وی افزود: موارد کم خونی فقر آهن شدید با تنگی نفس و تپش قلب و ورم قوزک پا همراه است.

این کارشناس تغذیه در منابع غذایی آهن تصریح کرد: جگر، گوشت، مرغ و ماهی به علت دارا بودن آهن هم بیشترین جذب را دارند.

نقیایی افزود: علاوه بر آن زرده تخم مرغ، غلات و حبوبات مثل عدس، لوبیا، سبزی‌هایی مثل جعفری و اسفناج، انواع خشکبار مثل توت خشک، انجیر، کشمش، خرما و انواع مغزها مثل پسته، بادام، فندق و گردو از منابع خوب آهن به شمار می‌روند.

وی یادآورشد: بعضی از سبزی‌ها مثل گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، کلم، گل کلم، دارای ویتامین ث هستند و اگر با غذا مصرف شوند باعث افزایش جذب آهن غذا می‌شود.

این کارشناس عنوان داشت: میوه‌ها به خصوص مرکبات نیز اگر پس از غذا مصرف شوند باعث افزایش آهن وعده غذا می‌شوند. 


نوشته شده در   چهارشنبه 24 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode