ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 22 اسفند 1390     |     کد : 34099

چای سیاه حاوی منگنز، پتاسیم و فلاونوئید است

یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید دارد که چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم بوده و بر این اساس در رشد فیزیکی و حفظ تعادل مایعات در بدن نقش دارد.

یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید دارد که چای سیاه حاوی منگنز و پتاسیم بوده و بر این اساس در رشد فیزیکی و حفظ تعادل مایعات در بدن نقش دارد.

به گزارش خبرگزاری یونایتد‌پرس، فیل لمپرت از تحلیل‌گران صنایع غذایی، معتقد است علاقمندان به چای سیاه کمتر به بیماری‌های عروقی مبتلا می‌شوند.

وی تاکید دارد که چای سیاه همچنین فشار خون را کاهش می‌دهد. چای هم چنین حاوی فلاونوئید است که یک آنتی‌اکسیدان قوی بوده و با رادیکالهای آزاد مبارزه می‌کند و مانع از تحریب سلولها و پیری می‌شود.

لمپرت می‌گوید: فلاونوئید همچنین از اکسیداسیون کلسترول بد جلوگیری می‌کند و مانع از ایجاد التهابات عروق خونی و شکل‌گیری لخته‌های خون در رگها می‌شود. از نظر این متخصص چای سیاه همچنین دارای فلوراید طبیعی است که به تقویت مینای دندان کمک می‌کند و پلاکهای دندانی را کاهش می‌دهد. چای همچنین حاوی یک دوم کافئین موجود در قهوه است.

لمپرت توصیه می‌کند که از مصرف چای با طعم دهنده‌های مصنوعی و یا حاوی شکر اجتناب شود.


نوشته شده در   دوشنبه 22 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode