ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 15 اسفند 1390     |     کد : 33782

تاثیر كاكائو بر دیابت و نارسایی قلبی

متخصصان علوم پزشكی در دانشگاه كالیفرنیا تاكید كردند مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دوم پس از مصرف كاكائوی غنی از «اپی كاتچین» به مدت سه ماه،‌ تا حدودی بهبود پیدا كردند.

سلامت نیوز: متخصصان علوم پزشكی در دانشگاه كالیفرنیا تاكید كردند مبتلایان به نارسایی پیشرفته قلبی و دیابت نوع دوم پس از مصرف كاكائوی غنی از «اپی كاتچین» به مدت سه ماه،‌ تا حدودی بهبود پیدا كردند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دكتر فرانچسكو جی. ویلاریل كه سرپرستی این مطالعه را بر عهده داشته خاطرنشان كرد: «اپی كاتچین» نوعی فلاوونوئید است كه در شكلات تلخ یافت می‌شود.

به گزارش شبكه خبری ان بی سی، بیماران مبتلا به دیابت و نارسایی قلبی ناهنجار‌ی‌ها و مشكلاتی را در قلب و عضلات اسكلتی خود تجربه می‌كنند كه منجر به كاهش ظرفیت عملكردی آنها می‌شود. این بیماران اغلب دچار تنگی نفس، فقدان انرژی و مشكل در راه رفتن حتی در مسافت‌های كوتاه می‌شوند.

متخصصان در این آزمایشات متوجه شدند پس از سه ماه مصرف شكلات تلخ و نوشیدنی حاوی اپی كاتچین حال این بیماران به میزان قابل توجهی بهبود پیدا كرد.



نوشته شده در   دوشنبه 15 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode