ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 7 اسفند 1390     |     کد : 33365

رونمایی از اولین تلفن همراه برپایه پردازشگرهای تگرا 2

یک شرکت چینی زیرساختهای شبکه های موبایل و سازنده تلفنهای همراه از اولین تلفن همراه هوشمندی که برپایه ریزپردازشگرهای Nvidia Tegra قرار دارد رونمایی می‌کند.

یک شرکت چینی زیرساختهای شبکه های موبایل و سازنده تلفنهای همراه از اولین تلفن همراه هوشمندی که برپایه ریزپردازشگرهای Nvidia Tegra قرار دارد رونمایی می‌کند.

به گزارش مهر، شرکت چینی ZTE در نمایشگاه کنگره جهانی موبایل که از 27 فوریه در شهر بارسلونا برگزار می‌شود از اولین تلفن همراه هوشمند برپایه ریزپردازشگر Nvidia Tegra 2 و مودم Icera 450 HSPA+ شرکت Nvidia رونمایی می کند.

این تلفن همراه هوشمند جدید که ZTE Mimosa X نام دارد حاصل همکاری شرکت Nvidia و ZTE است.

تراشه تگرا 2 ترکیبی از یک سی. پی. یو دو هسته‌ای و یک جی. پی. یو GeForce است. این تلفن همراه هوشمند جدید که روی سیستم عامل آندروئید بستنی نانی 4.0 قرار دارد مجهز به یک نمایشگر 4.3 اینچی qHD (وضوح تصویر 960 در 540 پیکسل)، یک دوربین جلویی و یک دوربین پشتی 5 مگاپیکسلی است.

حافظه داخلی این دستگاه 4 گیگابایت است که با یک کارت میکرو اس. دی می‌تواند تا 32 گیگابایت افزایش یابد.

مودم Icera 450 HSPA+ امکان اتصال تا سرعت 21 مگابیت در ثانیه را برای انتقال و دریافت اطلاعات فراهم می‌کند. این تلفن همراه از سه ماهه دوم سال 2012 با قیمت کمتر از 200 دلار وارد بازار می‌شود.

براساس گزارش موبایل ژورنال، قرار است شرکت ZTE در کنگره جهانی موبایل 2012 در مجموع از 8 تلفن همراه هوشمند برپایه سیستم عاملهای آندروئید 4.0 و ویندوز فن 7.5 مانگو روی زیرساخت‌های شبکه‌های نسل چهارم LTE و نسل سوم رونمایی کند.


نوشته شده در   يکشنبه 7 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode